bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дві українські організації вчергове потрапили у фінал європейського конкурсу Meet and Code
18.01.2021

Центр Євроініціатив та Івано-Франківський ІТ Кластер потрапили до числа 15 фіналістів конкурсу в рамках ініціативи Meet and Code. Їх відібрали з-понад 850 організаторів подій. 

Цього року переможців визначатимуть у таких категоріях: «Дівчата програмують», «Громада», «Кодуй для планети», «Кодуй для Європи» та «Різноманіття».

Фіналісти 2020 з України:

«Наша подія - «Екологічний IT-Квест». Ми шукали нову та цікаву форму для поєднання сфер ІТ та довкілля. Проект був покликаний покращити рівень програмування учасників та водночас містив просвітницьку компоненту, тож школярі дізнались більше про екологічних проблем та людський вплив на довкілля. Для нас було важливо, щоб учасники події не тільки покращили свої навички, а й дізналися більше про нові технології та актуальні проблеми довкілля і поширили ідеї екологічної свідомості серед своїх друзів і близьких»,– прокоментувала голова правління Громадської організації «Центр євроініціатив» Анна Ковбасюк.

Увесь список, визначений міжнародним журі, можна переглянути за посиланням. Вітаємо фіналістів та бажаємо успіху! Організації, що посядуть перші місця у категоріях та загальному голосуванні на загальноєвропейському конкурсі, отримають винагороду в розмірі 2000 євро. Результати переможців у категоріях будуть оголошені в березні.

Нагадуємо, минулого року події з України «STEM girls with families» у категорії «Дівчата програмують» від громадської організації «I will» та «Школа нечуючих кодерів» у категорії «Різноманіття» від Запорізької обласної молодіжної організації глухих «Наше щасливе життя» потрапили у фінал своїх категорій.

Ініціатива Meet and Code розроблена Haus des Stiftens gGmb та проводиться за фінансування корпорації SAP, яка надає підтримку та забезпечує ресурсами неприбуткові організації. В Україні Meet and Code реалізується Ресурсним центром ГУРТ, що є партнером Глобальної мережі TechSoup.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.