bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Використовуйте антивірус Bitdefender та захищайте операційні системи своєї організації від кібератак
28.02.2022

Як відомо, з початку 2022 року на сайти українських державних та неурядових організацій було здійснено дві масштабні кібератаки, через що робота цих ресурсів була призупинена на тривалий час. Така ситуація свідчить про те, що вірогідність кібератак вкрай висока, не тільки по відношенню до державних інтернет-ресурсів, але й до сайтів організацій, акаунтів у соцмережах тощо. Все це сприяє витоку персональних даних та несе за собою інші загрози.

Рекомендуємо неприбутковим організаціям користуватися ПЗ від провідного виробника програмного забезпечення, який спеціалізується на інтернет-безпеці для всіх категорій користувачів - Bitdefender

Продукція Bitdefender зайняла перше місце в списках організацій, які тестують програмне забезпечення з кібербезпеки, зокрема AV-Test, AV-Comparatives, Checkmark, ICSA Lab і журналу Virus Bulletin. Після десяти років протидії шкідливим програмам та іншим онлайн-злочинам, Bitdefender є лідером галузі. 

Bitdefender працює, щоб подолати бар’єри і зміцнити довіру в усіх громадах шляхом надання доступу до інновацій та впровадження технологій. Компанія розробляє і просуває повний спектр продуктів для ПК, смартфонів і планшетів. Bitdefender також виготовляє серію сервісних програм з безпеки для соціальних мереж і працює в тому числі з неприбутковими організаціями, аби захистити їх від кіберзлочинців.  

Неприбуткові організації України можуть використовувати програмне забезпечення Bitdefender для підвищення безпеки корпоративних мереж комп’ютерів ОС Windows і Mac, серверів Windows і мобільних пристроїв. 

Зареєструйте свою організацію на сайті TechSoup Україна, замовте пільгове ліцензійне програмне забезпечення та скористайтеся можливістю не тільки забезпечити захист організації від можливої кібератаки, але й отримати інші інструменти для ефективної командної та індивідуальної роботи. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.