bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Уточнення щодо розміщення повідомлень на порталі ГУРТ
09.05.2022

У своїй роботі Ресурсний центр ГУРТ завжди прагне свідомої та успішної України, де громадянське суспільство, бізнес та влада у тісній співпраці гарантують гідність, впевненість та довіру поміж громадянами на місцевому та національному рівнях. 

У зв’язку з військовою агресією росії проти України почастішали випадки кібератак, зламів електронних поштових скриньок, як адміністративних так і особистих, викрадення персональних даних тощо. Після зламу деякі скриньки використовуються для розсилання ворожої пропаганди, спаму та інших шахрайських дій. 

Для того, щоб підтримувати високий рівень довіри між Ресурсним центром ГУРТ та користувачами порталу і бути впевненими, що повідомлення розміщуються саме представниками організацій, редакція порталу звертається до всіх авторів, які додають оголошення до публікації  та просить вказувати у своїх повідомленнях наступні дані: 

   • Назва організації 

   • Ім’я та прізвище контактної особи 

   • Посада 

   • Адреса ел. пошти (бажано на домені організації) 

   • Номер телефону організації (за потребою) 

 

Хочемо подякувати всім користувачам порталу ГУРТ за свідому громадянську позицію та активне сприяння демократичному розвитку України, а в даний час -  пришвидшення перемоги нашої країни над рашизмом.  

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.