bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Tableau - аналізуйте, візуалізуйте та презентуйте дані швидко та ефективно!
16.05.2022

Tableau – лідер на світовому ринку програмного забезпечення для візуалізації та аналізу даних, переваги якого вже змогли оцінити понад 150 000 користувачів з усього світу.  

 

Tableau Desktop і Tableau Prep Builder — продукти, які можна отримати в межах 10% від їх комерційної вартості завдяки Програмі технологічної підтримки неприбуткових організацій України через ТехСуп Україна, дозволяють користувачам підключатися до більшості баз даних і електронних таблиць, створювати інтерактивні візуалізації та інформаційні панелі та ділитися ними, а також готувати дані для аналізу. Термін дії ліцензії – два роки, при цьому користувач може використовувати отримане ПЗ на двох пристроях. 

 

Обравши Tableau ваша організація зможе:  

  • заощадити час на створенні звітів; 
  • автоматизувати такі задачі як групування подібних об’єктів та проведення обчислень; 
  • забезпечити прозорість надання даних та звітів донорам чи фінансовим організаціям за допомогою інтерактивних зображень; 
  • аналізувати тенденції донорів та підвищувати ефективність роботи за допомогою маркетингових кампаній і збору коштів; 
  • виконувати швидку та детальну аналітику, зв’язуючи дані з кількох джерел тощо.  

Окрім того Tableau надає підтримку за допомогою онлайн бази знань, навчальних відео та доступу до служби підтримки. 

Неприбутковим організаціям Tableau пропонує безкоштовні консультації  через Tableau Service Corps

 

Раніше ІТ-спеціалістка Ради міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX, поділилася враженнями та досвідом використання Tableau, отриманого через Програму технологічної підтримки ТехСуп Україна: 

«Мені порекомендували Tableau знайомі, які працюють дата-аналітиками у великих ІТ-компаніях. Показали функціонал і встановили пробну версію. Я спробувала і мені дійсно сподобалося – працювати просто, а звіти виходять неймовірні. По-перше, Tableau відрізняється простотою і доступністю використання. Я користувалася перший раз і мені було досить легко адаптуватися до нового інтерфейсу. По-друге, можливості, які надає програма, - в цьому Tableau приємно вразило. По-третє, я використовую функцію online, тобто якщо потрібно швидко надати доступ до звіту з даними, достатньо лише відправити посилання, замість того, щоб завантажувати важкі pdf-файли». 

 

Кошти, зароблені Програмою технологічної підтримки неприбуткових організацій ТехСуп Україна, будуть спрямовані Фонду «Повернись живим».  

 

Аби допомогти наблизити нашу перемогу над рашизмом треба: 

  1. Усвідомити користь від застосування сучасного ліцензійного програмного забезпечення, яке можна отримати за 5-10% його ринкової вартості. 
  2. Закласти у бюджет грантового проекту витрати на отримання пільгового програмного забезпечення через ТехСуп Україна 
  3. Отримати грант, замовити і оплатити замовлення пільгового програмного забезпечення. 
  4. Користуватися перевагами застосування сучасного ліцензійного програмного забезпечення, усвідомлюючи свій внесок у перемогу України. 

 

Програма технологічної підтримки неприбуткових організацій TechSoup Україна відкриває нові можливості використання ІКТ для підвищення ефективності суспільно-корисних ініціатив. TechSoup Україна впроваджується Ресурсним центром ГУРТ з 2016 року. За цей час українські неприбуткові організації отримали пільгове програмне забезпечення на суму понад 1 мільйон доларів. Каталог доступного для українських неприбуткових організацій пільгового програмного забезпечення забезпечує усі основні управлінські та комунікаційні потреби. Пам’ятайте, використання ліцензійного програмного забезпечення отриманого на пільгових умовах через TechSoup Україна – це завжди ВИГОДА, БЕЗПЕКА та ЕФЕКТИВНІСТЬ. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.