bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Зробіть і ви крок до ЄС: ліцензійне пільгове ПЗ для роботи з партнерами та цільовою аудиторією
20.06.2022

Корпорація Microsoft впевнена, що технології можуть робити дивовижні речі, тому підтримує тисячі неприбуткових організацій в усьому світі, щоб допомогти кожній досягти своєї місії. Ваша організація може бути маленькою та обслуговувати одну громаду, або глобальною неурядовою організацією, яка обслуговує мільйони людей, Microsoft готова підтримати вас за допомогою пожертвування програмного забезпечення. 

Неприбуткові організації України можуть скористатися програмою пожертвування Microsoft, яка пропонує ефективні інструменти та регулярні оновлення з високим рівнем продуктивності й технічною підтримкою, через ТехСуп Україна.  

Наразі за програмою пожертвування в Каталозі ТехСуп Україна представлено 7 продуктів Microsoft: 

Windows Pro Full Operating System

Office Standard

Office For Mac

Visio Standard

Project

Publisher

Visual Studio Professional

 

Всі ці продукти пропонуються організаціям, які в своїй діяльності використовують комп’ютери із загальним доступом, що не призначені для окремих співробітників, а доступні бенефіціарам організації та широкій громадськості. До таких організацій належать комп'ютерні лабораторії, молодіжні заклади, центри підготовки та працевлаштування, центри професійного консультування, центри збору та розподілу коштів, групи користувачів комп'ютерів (наприклад, у жіночому центрі, центрі для осіб літнього віку або громадському центрі), організації, що надають послуги студентам, освітні послуги та позашкільні програми; реабілітаційні центри, притулки для бездомних; організації, що надають послуги з ліквідації наслідків стихійних лих тощо. Windows Pro Full Operating System доступний для організацій будь-якого типу.  

Продукти Microsoft, які корпорація жертвує через TechSoup, є повністю ліцензованими продуктами, що гарантує надійний захист даних та збереження конфіденційності інформації. Економія при цьому складає близько 95% від ринкової вартості ПЗ, сплачується тільки Збір за оброблення замовлення, завдяки якому здійснюється управління програмою пожертвувань і надання додаткових послуг для організацій. 

Раніше координатор технічної підтримки користувачів ІТ-відділу МБФ «Відродження» поділився враженнями та досвідом використання продуктів від Microsoft, отриманих через ТехСуп Україна: «Ліцензійне програмне забезпечення від Microsoft забезпечує стабільну роботу, на відміну від піратських продуктів, які можна охарактеризувати народною мудрістю: дешева рибка - погана юшка. Використання неліцензійного софту часто тягне за собою значні іміджеві та фінансові збитки, втрату інформації. Саме тому в своїх проєктах або з організаціями, які співпрацювали з нами, як із засновниками, ми вимагаємо використання ліцензійного програмного забезпечення». 

 

Кошти, зароблені Програмою технологічної підтримки неприбуткових організацій ТехСуп Україна, будуть спрямовані Фонду «Повернись живим».  

 

Аби допомогти наблизити нашу перемогу над рашизмом треба: 

  1. Усвідомити користь від застосування сучасного ліцензійного програмного забезпечення, яке можна отримати за 5-10% його ринкової вартості. 
  2. Закласти у бюджет грантового проекту витрати на отримання пільгового програмного забезпечення через ТехСуп Україна 
  3. Отримати грант, замовити і оплатити замовлення пільгового програмного забезпечення. 
  4. Користуватися перевагами застосування сучасного ліцензійного програмного забезпечення, усвідомлюючи свій внесок у перемогу України. 

 

Програма технологічної підтримки неприбуткових організацій TechSoup Україна відкриває нові можливості використання ІКТ для підвищення ефективності суспільно-корисних ініціатив. TechSoup Україна впроваджується Ресурсним центром ГУРТ з 2016 року. За цей час українські неприбуткові організації отримали пільгове програмне забезпечення на суму понад 1 мільйон доларів. Каталог доступного для українських неприбуткових організацій пільгового програмного забезпечення забезпечує усі основні управлінські та комунікаційні потреби. Пам’ятайте, використання ліцензійного програмного забезпечення отриманого на пільгових умовах через TechSoup Україна – це завжди ВИГОДА, БЕЗПЕКА та ЕФЕКТИВНІСТЬ. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.