bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Долучайтеся до вебінару та отримайте поради юриста щодо релокації бізнесу
20.06.2022

24 червня о 16:00 год ГУРТ запрошує підприємців, що вимушені були переміcтити свій бізнес у зв’язку з війною та тих, кого цікавлять особливості релокації на вебінар «Що потрібно знати про релокацію бізнесу», який проводиться в межах проєкту Міжнародної організації праці «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні» за фінансування Міністерства закордонних справ Данії.

Адвокат, партнер адвокатського об'єднання SLA Attorneys Роман Михайловський, розкаже які підприємства вважаються релокованими, що потрібно знати і враховувати при переміщенні на інші території України, що надає статус переміщеного підприємства і чи обов’язково його оформлювати.

Також ви зможете поставити свої запитання під час вебінару та отримати на них відповідь від спікера. Для участі необхідно заповнити реєстраційну форму до 23 червня 2022р.

Підписуйтеся на Youtube канал ГУРТа та отримуйте інформацію про нові актуальні відеоматеріали. Рекомендуємо також переглянути серію навчальних вебінарів для підприємців, що проводилися Ресурсним центром ГУРТ, за цим посиланням.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.