bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Обирайте хмарні сервіси Microsoft та отримуйте захист даних, контроль та простоту використання
18.07.2022

Один із напрямків, в якому працює Microsoft, щоб посилити світове громадянське суспільство - це розвиток громад. Корпорація Microsoft успішно створила розгалужену мережу партнерів серед організацій громадянського суспільства для підтримки громадських програм та місцевих проєктів, які надають доступ до технологій.  

Microsoft продовжує фокусуватися на Microsoft Cloud як першостратегічному продукті для неурядових організацій. В блозі Microsoft Tech for Social Impact представники корпорації роз’яснюють, як відбувається процес координації доброчинних пропозицій з комплексними та безпековими можливостями, які Microsoft Cloud забезпечує неурядовим організаціям. 

Microsoft прагне сприяти підтримці, а також соціальному та економічному зростанню і в Україні через реалізацію своїх програм. 

 

Навіщо неприбутковим організаціям України обирати хмарні сервіси Microsoft

     •   Хмарні інструменти можуть підвищити технологічну спроможність організацій громадянського суспільства, забезпечивши простоту використання, контроль та захист даних. 

     •   Перехід на хмарні рішення не вимагає тривалого навчання персоналу чи волонтерів. Office 365 та Microsoft 365 дозволяють використовувати ті самі програми, що і раніше, з доступом до файлів у будь-якому місці. При цьому всі файли зберігатимуться в одному безпечному місці, а не на окремих комп’ютерах користувачів.  

 

В Каталозі на сайті ТехСуп Україна представлено 4 хмарних сервіси Microsoft: 

  1. Enterprise Mobility and Security — хмарна служба ідентифікації та безпеки, яка допомагає керувати пристроями, додатками й даними вашої організації та захищати їх. Інструменти відрізняються в залежності від обраної вами підписки.  
  2. Microsoft 365 - об’єднує Office 365, Windows 10, Enterprise Mobility + Security та багато іншого в одній підписці. Обравши план Microsoft 365 Business Basic ви можете отримати безкоштовно до 300 ліцензій, а Microsoft 365 Business Premium – 10 перших ліцензій. 
  3. Office 365 Enterprise - пропонує найновіші програми Office для ПК та Mac і програми для мобільних пристроїв (лише певні підписки); хмарний доступ до програм Office; обмін миттєвими повідомленнями, веб- та відеоконференції через Skype для бізнесу; доступ до документів з будь-якого місця через OneDrive для бізнесу. Набір сервісів та інструментів залежить від обраного тарифного плану.  
  4. Project Online - сервіс, який допомагає швидко розпочати роботу та з легкістю виконувати проєкти. Вбудовані шаблони, інструменти для планування та доступ до різних пристроїв допомагають менеджерам проєктів і командам залишатися продуктивними. 

 

Корпорація Microsoft повідомляє, що з 1 вересня 2022 року вартість ліцензій Microsoft 365 та Office 365 зросте в середньому на 10%. 

 

Керівник відділу ІТ Міжнародного Фонду «Відродження» Олег Нездемовський поділився своїм досвідом використання хмарних сервісів Microsoft: «Наша організація використовує Microsoft 365 - це доступ практично з будь-яких пристроїв, безпека, захищена пошта, Teams, потужна система Power Automate. Перевага хмарних сервісів в тому, що їх використання дозволяє зменшити витрати на підтримку інфраструктури, гарантує безпеку та захищеність даних, забезпечує мобільність, віддалений доступ та роботу в групах. Рекомендую й іншим громадським організаціям України використовувати хмарні сервіси Microsoft, які через програму ТехСуп Україна можна отримати зі знижкою, а базові сервіси й взагалі безкоштовно»

 

Кошти, зароблені Програмою технологічної підтримки неприбуткових організацій ТехСуп Україна, будуть спрямовані Фонду «Повернись живим».  

 

Аби допомогти наблизити нашу перемогу над рашизмом треба: 

  1. Усвідомити користь від застосування сучасного ліцензійного програмного забезпечення, яке можна отримати за 5-10% його ринкової вартості. 
  2. Закласти у бюджет грантового проекту витрати на отримання пільгового програмного забезпечення через ТехСуп Україна 
  3. Отримати грант, замовити і оплатити замовлення пільгового програмного забезпечення. 
  4. Користуватися перевагами застосування сучасного ліцензійного програмного забезпечення, усвідомлюючи свій внесок у перемогу України. 

 

Програма технологічної підтримки неприбуткових організацій TechSoup Україна відкриває нові можливості використання ІКТ для підвищення ефективності суспільно-корисних ініціатив. TechSoup Україна впроваджується Ресурсним центром ГУРТ з 2016 року. За цей час українські неприбуткові організації отримали пільгове програмне забезпечення на суму понад 1 мільйон доларів. Каталог доступного для українських неприбуткових організацій пільгового програмного забезпечення забезпечує усі основні управлінські та комунікаційні потреби. Пам’ятайте, використання ліцензійного програмного забезпечення отриманого на пільгових умовах через TechSoup Україна – це завжди ВИГОДА, БЕЗПЕКА та ЕФЕКТИВНІСТЬ. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.