bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГУРТ анонсує пошук амбасадорів цьогорічної ініціативи Meet and Code 2022!
01.08.2022

Команда Ресурсного центру ГУРТ висловлює свою вдячність і захоплення українським дітям, які у важкий воєнний час незгірше дорослих допомагають ЗСУ, навчаються новим для себе навичкам, підтримують Україну та перемагають. 

Європейська ініціатива Meet and Code, метою якої є допомогти дітям і молоді ближче познайомитись з цифровим світом технологій і програмування, отримати цифрові навички, щоб змінювати світ на краще, шукає амбасадорів цьогорічного сезону - дітей, які обожнюють цифровий світ. 

Якщо ви або хтось, кого б ви хотіли номінувати, захоплюється програмуванням та IT, підпишіться на сторінки Meet and Code у Facebook та/або Twitter і поділіться 30-секундним відео кандидата, який пояснить, чому він або вона має стати суперзіркою Meet and Code: наведіть приклади будь-яких програм або ІТ-ідей, які ви придумали, розкажіть нам, як ви програмуєте або використовуєте свої цифрові навички, як це змінює ваш світ, а також чому вам подобається ініціатива Meet and Code. Поставте під відео хештег #meetandcodesuperstar. Не забудьте позначити @meetandcode, коли ви публікуєте своє відео у будь-якій соцмережі.  

Ми також запрошуємо всі українські ОГС номінувати учасників своїх заходів до цього конкурсу. Конкурс діє до 31 жовтня 2022 року. А якщо ви ще досі не подали свої заявки на проведення подій Meet and Code 2022, поспішайте, адже ви можете отримати 15 000 грн на організацію свого заходу. Деталі та умови читайте тут

 

Ми з України. Ми працюємо! 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.