bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ТехСуп Європа та Ресурсний центр ГУРТ шукають тренерів-змінотворців у новий проєкт
17.08.2022

Запрошуємо тренерів, які працюють або цікавляться темами протидії дезінформації, цифрової безпеки, а також особистої та організаційної стійкості долучитися до нового проєкту ТехСуп Європа та Ресурсного центру ГУРТ «Підвищення стійкості громадянського суспільства в Україні».

 

Тренери, які братимуть участь у проєкті, отримають сучасні знання і навички проведення навчальних заходів на вказані вище теми, а після успішного завершення програми з розбудови спроможності вони проводитимуть тренінги, отримуючи практичний досвід у партнерстві з досвідченими майстер-тренерами ТехСуп Європа, і зможуть приєднатися до зростаючої міжнародної спільноти тренерів громадянського суспільства з цифрової стійкості, які працюють на платформі Hive Mind.

 

Зацікавлених просимо заповнити онлайн-заявку до 26 серпня 2022 року. Відбір тренерів буде здійснено до 16 вересня 2022 року.

 

Довідково:

ТехСуп Європа та Ресурсний центр ГУРТ впроваджують проєкт «Підвищення стійкості громадянського суспільства в Україні» з метою розбудови спроможності українських організацій громадянського суспільства та змінотворців у сприянні стійкості громад. Наш підхід полягає в тому, щоб озброїти ОГС та громадських діячів навичками протидії дезінформації, цифрової безпеки, а також особистої та організаційної стійкості для того, щоб вони, у свою чергу, могли стати активними розповсюджувачами цих навичок на локальному рівні, на тисячі громадян і громад, з якими вони працюють щодня.

Проєкт охоплюватиме три тематичні напрямки, зокрема, протидію дезінформації, цифрову безпеку та захист, а також особисту і організаційну стійкість, що пропонуються у вигляді серії аудиторних та/або онлайн-тренінгів, онлайн-курсів для самостійного навчання, а також заходів з розбудови спільноти.

Фінансування проєкту надається Національним фондом демократії (США).

Тривалість проєкту 12 місяців (липень 2022 – червень 2023).

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.