bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Впливові, коли згуртовані!
24.08.2022

Українське громадянське суспільство за півроку війни продемонструвало свою згуртованість та впливовість. Багато організацій вистояли, відновилися, адаптувалися та продовжують свою роботу. Ту роботу, яка наближає нашу перемогу над рашкою: забезпечує міцний та надійний тил або ж сприяє зміцненню позицій та репутації країни у світі, відновленню економіки чи ментального здоров’я громадян. Без перебільшення кожен з нас на своєму місці і це має значення.

ГУРТ продовжує максимально сприяти змінотворцям громадського сектору, допомагати у започаткуванні й розвитку власної справи українським підприємцям, навчати і навчатись самоорганізації та взаємопідтримці. Ми разом робимо кроки до вступу в ЄС, спонукаючи ОГС до культури цифрової трансформації та інтеграції у цифрові процеси Європи, гуртуємо громадянське суспільство, щоб зміцнити і зробити стійкішими українські громади в умовах війни та докладаємо зусиль, щоб посилити нашу країну, незалежну і непереможну.  

Завдяки Збройним Силам України всі ми продовжуємо свою роботу заради головного й незмінного - незалежності нашої України.  

Україна понад усе! 

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.