bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

СБУ та Генеральна прокуратура перевірить Всеукраїнські молодіжні організації
18.11.2008

Заступник директора МГО «Молодіжний Центр політики та інформації» (МЦПІ) Володимир Богдан заявив, що МЦПІ звернувся до керівництва СБУ, Генеральної прокуратури, МВС та Державної податкової адміністрації з вимогою негайно перевірити діяльність, джерела фінансування та порядок використання всеукраїнськими молодіжними організаціями коштів іноземних фондів та бюджетного фінансування.

«Сьогодні в Україні діє чітка схема, коли одні й ті самі люди під прикриттям народних депутатів створюють ряд молодіжних організацій, через які здійснюють розкрадання державного бюджету або коштів міжнародних фондів, чим завдають значних збитків державі та погіршують її імідж на міжнародній арені», - заявив Володимир Богдан.

Він також наголосив на тому, що керівництво всеукраїнських молодіжних громадських організацій здають до податкових інспекцій «липові» звіти про «реалізовані» проекти, відмиваючи державні кошти.

Також заступник диреткора Молодіжного центру політики та інформації повідомив, що офіційні листи із проханням перевірити діяльність всеукраїнських громадських організацій, надійдуть до чиновників міністерства та керівників правоохоронних органів уже за декілька днів.

«Шляхом ревізій перевірок та контролю ми змусимо громадські організації або припинити свою злочинну діяльність, або працювати на добробут молоді, соціально-незахищених громадян України і виконувати ті зобов'язяння перед людьми, які вони сьогодні декларують», - заявив Володимир Богдан.

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.