bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Від навчання до реалізації суспільних ініціатив
04.09.2008

Місцем проведення навчання став Європейський дім зустрічей, що у с.Насутів Люблінського повіту, Польща. Молоді люди вчилися ефективно презентувати діяльність своїх організацій, планувати та впроваджувати соціальні кампанії у своїх громадах, працювати у команді та формувати стратегічне бачення – важливу рису кожного лідера.

Тренінги відбувалися під керівництвом професійних викладачів. Навчання по темі ефективних інформаційних кампаній було проведене Денисом Богушем – відомим політтехнологом, експертом в сфері стратегічних комунікацій, віце-президентом Української ліги із зв'язків з громадськістю. Під час заняття учасники «Академії» дізнавалися про піар-технології у політиці, досліджували процеси творення іміджу країни, регіону та міста.

Олександр Неприцький присвятив свій тренінг питанням розвитку лідерських якостей молодих людей та можливостям брати на себе лідерські ролі у процесі розвитку українських громад та суспільних організацій. Відомий український журналіст, автор та ведучий програм на телеканалі Ера, Громадському радіо, медіа-експерт та консультант з комунікації навчав як розробляти та проводити успішні соціальні кампанії, на прикладі конкретних ініціатив пояснював слабкі елементи таких кампаній та ділився досвідом подолання труднощів.

«Сесія у Любліні дала мені неоціненні знання, які я обов’язково застосую при втіленні культурних проектів. Тепер я готовий до дій» - резюмував учасник «Академії демократії» Тарас Баковський.

У вересні учасники Академії візьмуть участь в Економічному форумі молодих лідерів, що відбуватиметься у м.Новий Сонч, Польща. Після інтенсивних занять Академії та участі у Форумі, молоді люди перейдуть до процесу планування та реалізації невеликих громадських ініціатив у своїх громадах. Успішно застосувавши свої знання та вміння при реалізації проектів, молоді люди стануть випускниками першої Академії демократії – школи політичної та суспільної освіти в Україні.

Організаторами проекту «Академія Демократії» є Європейський Центр Зустрічей – Фундація «Новий Став» (Люблін), ЦГМОВ «Наша Справа» (Луцьк) та «Центр європейської інформації і транскордоної співпраці» (Мукачево). Академія співфінансується в рамках програми закордонної допомоги Міністерства закордонних справ Республіки Польща в 2008 році.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.