bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Благодійність в Інтернеті: промо віртуальне – результати реальні
06.09.2011

Український форум благодійників та Ресурсний центр ГУРТ представляють семінар-тренінг «Благодійність в Інтернеті: промо віртуальне – результати реальні». 13 вересня 2011 року з 10.00 до 14.00, в м. Києві, в рамках просвітницької програми Українського форуму благодійників «НА ВЧИСЬ».

ОНОВЛЕНО!

Cемінар-тренінг «Благодійність в Інтернеті: промо віртуальне – результати реальні». На прохання учасників реєстрацію продовжено. Вона завершується сьогодні, 12 вересня о 17.00.

Безкоштовно! Щоб теорія відповідала практиці (на семінарі-тренінгу йтиметься про БЕЗКОШТОВНІ способи просування благодійництва), організатори вирішили скасувати реєстраційний внесок.

Тренери:

  • Тарас Тимчук, директор напряму “Суспільна інформація” РЦ ГУРТ.
  • Леся Ярошенко, координатор інформаційних проектів Українського форуму благодійників, редактор Першого українського порталу про благодійність UFB.

Під час заходу учасники отримають відповіді на запитання:

  • На які «граблі» не слід наступати, формуючи імідж в Інтернет-просторі?
  • Як зробити благодійність популярним брендом, як Ролекс чи Роллс-ройс?
  • Чому про благодійність знають менше, ніж хотілося б, не ті й не те (що, кому, де і як повідомляти)?

… та навчаться: - ефективного організаційного брендування; - безкоштовно й ефективно просувати свою діяльність, зокрема благодійну, онлайн-засобами; - користуватися найпопулярнішими ресурсами для третього сектору (на прикладі ГУРТа й Українського форуму благодійників): витрачаючи мінімум часу, отримувати максимум віддачі.

Учасники заходу повинні бути готові до інтенсивних практичних занять і роботи над власними помилками. Бажано напередодні семінару-тренінгу проаналізувати поведінку Вашої організації в Інтернеті, сформулювати цілі та стратегію Вашого онлайн-промоушн.

УВАГА! Серед учасників семінару-тренінгу буде розіграний цінний подарунок: безкоштовне розміщення Вашого банера на порталі Українського форуму благодійників.

Учасники заходу:

  • представники (керівники, менеджери, координатори проектів/програм, спеціалісти із зв’язків з громадськістю та залученню ресурсів) членів Українського форуму благодійників, інших благодійних фондів та організацій;
  • співробітники бізнес-компаній, які відповідають за реалізацію благодійних програм;
  • приватні благодійники;
  • співробітники PR-агенцій, які просувають КСВ та, зокрема, благодійні акції та програми бізнесу;
  • журналісти та інші працівники ЗМІ.

Умови участі у заході:

Члени Українського форуму благодійників: 1 особа від організації - участь безкоштовна; кожна наступна особа - реєстраційний внесок 50,00 грн.

Не члени Українського форуму благодійників: 1 особа від організації – 100,00 грн.; кожна наступна особа - реєстраційний внесок 50,00 грн.

Кошти, зібрані під час реєстрації, будуть спрямовані Українським форумом благодійників на створення інформаційної бази Форуму з питань благодійництва, зокрема на придбання спеціалізованої літератури.

Час та місце проведення: 13 вересня 2011 року з 10.00 до 14.00 (початок реєстрації о 9.30)

Адреса: центральний офіс МФ “Відродження”, м. Київ, вул. Артема, 46, 2-ий поверх.

Реєстрація: Для реєстрації необхідно заповнити реєстраційну форму та надіслати її до 11 вересня 2011 року включно на електронну адресу [email protected].

У зв’язку з обмеженою кількістю місць, реєстрація для участі у семінарі-тренінгу обов’язкова. Члени Українського форуму благодійників та представники організацій, які подали свої реєстраційні заявки першими, матимуть перевагу.

Підтвердження про свою участь у семінарі-тренінгу учасники отримають 12 вересня 2011 року в першій половині дня.

Оплата реєстраційного внеску:

Безготівковим переказом Благодійна організація «Український форум благодійників», м. Київ, вул. Артема, 46; Код ЄДРПОУ 33886435, п/р 26000100748; ВАТ «Райффайзен Банк Аваль», МФО 380805. Призначення платежу: добровільна пожертва на статутну діяльність. Оплата має надійти до початку тренінгу

Готівкою 13 вересня 2011 року під час тренінгу.

Більш детальна інформація за телефоном +38 066 737 83 18,
контактна особа Леся Ярошенко, координатор інформаційних проектів Українського форуму благодійників.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.