bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Програма “Рома України” запрошує на тренінг з розробки проектів
16.09.2011

Програма “Рома України” пропонує молоді навчитися розпочати громадську діяльність. Зокрема навчимо, як писати проекти, як реалізовувати проекти та як працювати з волонтерами.

Вже кілька років програма “Рома України” працює для ромської молоді. Ми адмініструємо програму стипендій для ромських студентів, що навчаються у вищих навчальних закладах. У 2010 році програма провела всеукраїнський Форум ромської молоді з метою початку активізації діяльності ромських молодіжних ініціативних груп. У березні 2011 року програма “Рома України” провели зустріч по створенню веб-ресурсу ромської молоді.

До програми звернулося багато молодих ромів, які зацікавлені у реалізації проектів для ромських громад України, але не знають, як розпочати таку діяльність. Вони звернулися до нас і ми вирішили допомогти їм у цьому.

Ми запрошуємо до співпраці молодіжні організації та зацікавлені ініціативні групи, які хотіли б створити свою організацію, а також навчитися писати та реалізовувати проекти.

Програма планує:

  1. Збір анкет до участі у тренінгу – до 10.10.2011 року (Просимо зацікавлених заповнити і надіслати нам анкету, що додається!)
  2. Тренінг по написанню та реалізації проектів – друга половина жовтня 2011 року (2-3 дні навчання, м. Київ)
  3. Конкурс на одержання міні грантів для ромської молоді та визначення переможців – листопад 2011 року
  4. Реалізація проектів з допомогою консультанта програми – з грудня 2011 року по березень 2012 року.

Зверніть увагу:

  1. Головне завдання проекту – залучити максимальну кількість волонтерів (добровольців) до підготовки та реалізації проектів та навчити їх реалізовувати невеликі, але повноцінні проекти.
  2. Бюджет проектів, які ми будемо підтримувати, становитиме 5,000-12,000 грн.
  3. Програма не фінансуватиме заробітні плати чи гонорари, а лише поточні витрати, необхідні для реалізації проектів (канцтовари; телефонний зв‘язок; закупівлю дрібних речей, безпосередньо пов’язаних з реалізацією проектів; тощо).

Кінцевий термін подачі заявок до участі у тренінгу – 30 вересня 2011 року.

Будемо раді відповісти на всі Ваші питання щодо конкурсу і діяльності програми “Рома України”.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.