bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінари творчої молоді: запропонуй тему круглого столу
21.10.2011

Семінари творчої молоді – це серія круглих столів і презентацій, що тривають 5 днів у перших числах травня на одній із баз відпочинку поблизу Києва. На семінар з’їжджаються близько сотні молодих людей із усіх куточків України: це талановиті, творчі, національно свідомі студенти, молоді науковці, митці та письменники.

Витрати учасників (проїзд плацкарт; проживання; харчування) МБФ «Смолоскип» бере на себе.

Час і місце проведення: травень 2012, Київ.

Організатор - Міжнародний благодійний фонд «Смолоскип».

Для участі у відборі необхідно надіслати на скриньку відповідального директора МБФ «Смолоскип» Ростислава Семківа [email protected] (тема листа «moderator») тему потенційного круглого столу, супроводжену 1—2 абзацами анотації. Обов’язково вкажіть рівень Вашої обізнаності у даній темі. Тематика круглих столів може бути суспільно-політична або мистецька і обов’язково має бути актуальною та цікавою для сучасної молоді. Не розглядатимуться теми, які носять антиукраїнський характер або мають антирелігійне, шовіністичне або антисемітське спрямування.

Остаточний термін подачі теми круглого столу – 1 листопада 2011 року!

Визначення тем XVIII Семінарів творчої молоді відбуватиметься у два етапи:

  • голосування Ради ветеранів (учасники щонайменше п’яти Семінарів творчої молоді); відкрите голосування інтернет-спільноти, до якого може долучитися кожен із вас.
  • Після оголошення результатів відбору почнеться другий етап – подачі тез доповідей на круглі столи. Про це буде оголошено додатково.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.