bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Львові відбудеться зустріч з Ігорем Бардином
05.12.2011

6 грудня 2011 року о 14:00 у приміщенні факультету міжнародних відносин Львівського національного університету ім. І. Франка (вул. Січових Стрільців, 19, ауд. 25) відбудеться зустріч з Ігорем Бардином, адвокатом, громадським діячем, співзасновником юридичної компанії Mitchell, Bardyn & Zalucky в Торонто, Канада. Пан Ігор проводитиме лекцію на тему «Огляд концепції верховенства права, демократичного управління та трансформації радянського світогляду».

Ігор Бардин – 

  • Адвокат, громадський діяч, співзасновник юридичної компанії Mitchell, Bardyn & Zalucky в Торонто, Канада.
  • Основоположник Канадсько-Української Парламентської Програми (CUPP) і понад 20 років є директором цієї програми. Майже один мільйон доларів США було зібрано на фонд програми, яка дає можливість студентам з України пройти стажування від трьох до шести місяців у бюро депутата парламенту Канади та ознайомитися з демократичною системою.
  • Співзасновник кафедри Українських Студій в Торонтському університеті, 1980р. Спостерігач від ОБСЄ на президентських та парламентських виборах в Україні. Член організації «Міжнародна Амністія».

Для того, щоб отримати детальну інформацію щодо заходу, а також для попередньої реєстрації, звертайтесь, будь ласка, до Соломії Кошулинської.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.