bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вуличне відеоінтерв`ю: як це робиться? (оновлено)
07.12.2011

9 грудня в офісі Ресурсного центру ГУРТ відбудеться навчальний гурток громадських журналістів, що проводиться за шведською моделлю навчальних кіл в рамках проекту  "Назустріч високим стандартам журналістики в громадському секторі України".

Темою цього заняття буде "Вуличне відеоінтерв`ю: як це робиться?".

Час: 17:00.

Місце: вул. Попудренка, 52, офіс 609.

Участь в гуртках є безкоштовною.

Якщо Ви хочете взяти участь в навчальному гуртку, будь ласка, попередньо сконтактуйте з Пилипом Литвиновим за е-адресою [email protected]

Попередній навчальний гурток відбувся за участі Йоганеса Вамберга Андерсена, данського журналіста, який протягом 15 років живе і працює в Україні. Він розповів про свій досвід життя в Україні та роботи тут в якості іноземного журналіста.

Ті, хто відвідає гурток цієї п'ятниці, матиме змогу потрапити на навчальний гурток із Марком Ранкевичем 16 грудня 2011 року.

Навчальний гурток буде більш продуктивним, якщо Ви прийдете зі своїм відео. Використовувати можете будь-який пристрій для відео фіксації.

Навчальні гуртки відбуваються в рамках проекту "Назустріч високим стандартам журналістики в громадському секторі України", який здійснюється Ресурсним центром ГУРТ в партнерстві з Центром волонтеріату "Добра Воля" за фінансової підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.