bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінги з проектного менеджменту для молоді
23.12.2011

Тоді національний проект від AIESEC «Act.in.UA» - це те, що тобі потрібно! Набір учасників відкритий з 14 грудня по 5 лютого.

«Act.in.UA» - це 7 тижнів теорії і практики проектного менеджменту від іноземних тренерів та топ-фахівців українських компаній в 8 містах України: Києві, Ужгороді, Севастополі, Тернополі, Харкові, Львові, Донецьку та Івано-Франківську.

Генеральний партнер проекту – енергетична компанія ДТЕК. Унікальність проекту в тому, що отримавши необхідні знання в галузі проектного менеджменту, учасники відразу ж застосовують їх на практиці.

В групах з іноземними тренерами ти зможеш придумати і реалізувати свій власний невеликий проект. Також характерною особливістю «Act.in.UA» є те, що студенти зможуть використати міжнародний досвід для проведення проектів в Україні.

10 грудня 2011 завершився перший проект «act.in.UA» у Львові. В рамках проекту, учасники мали можливість застосувати отримані навички та вміння на практиці, реалізувавши власні міні-проекти: проведення конференції для жінок «Чоловікам вхід заборонено», благодійної мистецької виставки «Молоді митці - дітям», «Футбол та мистецтво для молоді» та інші. Учасники були нагородженні сертифікатими, а команда, що зуміла організувтаи найкращий проект отримала подарунки від спортивно-розважального комплексу «Апекс».

Додаткову інформацію про проведення проектів та організацію AIESEC можна знайти на офіційному сайті львівського локального представництва за адресою aiesec.lviv.ua

AIESEC - це найбільша та найпотужніша міжнародна, неполітична, некомерційна організація, що розвиває молодь та сприяє вирішенню суспільних проблем. Представлена в 107 країнах світу, організація об’єднує 40 тисяч студентів в 1700 університетах та керована студентами і молодими спеціалістами, що цікавляться лідерством, менеджментом та питаннями світового розвитку.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.