bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Майстерні громадської активності для молоді
09.03.2012

До 25 березня 2012 року зголошуйся на участь у п’ятому році програми неформальної громадської освіти молоді «Майстерня громадської активності».

Запрошуємо до участі в 10-місячній освітньо-практичній програмі молодих людей віком від 18 до 25 років, які проживають у Черкаській, Харківській, Донецькій, Запорізькій, Рівненській, Волинській, Закарпатській, Львівській та Хмельницькій областях або в АР Крим, та хочуть змінити своє оточення на краще.

Головним завданням “Майстерні громадської активності” є розвиток та навчання молоді через реалізацію суспільних ініціатив.

Учасники програми отримують теоретичну та практичну підтримку у реалізації власної ідеї, яка включає в себе цикл з 3 спеціалізованих семінарів-тренінгів, всебічного супроводу кожного проекту персональним куратором, індивідуально організованого навчання та обміну досвідом з молоддю з різних регіонів.

«Майстерня» вже стала ефективним провідником для більш ніж 90 перших суспільних молодіжних проектів від зародження ідей до реального втілення їх в життя, що дозволило молодим людям як розвивати власні вміння, навички й таланти, так і відповідально ставитись до суспільних процесів навколо них.

Ти можеш стати наступним учасником нашої «Майстерні» з перетворення візій на дії та ідей на компетенції.

Анкети на участь в програмі приймаються до 25 березня 2012 року двома способами:

Більш детальну інформацію про програму та умови участі читай у додатку або тут.

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.