bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Креативний погляд на права людини» в Донецьку
14.03.2012

Проте ніхто не усвідомлює, що подія такого масштабу спричиняє появу негативних явищ, наприклад, торгівлю людьми. В такий ситуації існує лише один шлях – розробити механізм протидії таких явищ.

28-30 березня в рамках проекту «Червона картка порушенням прав людини та торгівлі людьми під час Євро 2012», який реалізує Донецька громадська організація «Альянс», пройде тренінг «Креативний погляд на права людини».

Метою тренінгу є підготовка 20 мультиплікаторів, які зможуть провести власні інформаційні семінари з дотримання прав людини. У перший день учасники розглянуть тему прав людини, особливу увагу під час тренінгу зосередять на протидії торгівлі людьми під час чемпіонату з футболу та на ризиках, які можуть виникнути.

Другий та третій день будуть присвячені креативній методиці написання слоганів.
Методика «Loesje» ставить собі за мету привернути увагу людей до соціально значущих проблем шляхом розповсюдження плакатів з короткими слоганами, підписаних ім’ям вигаданого персонажа «Loesje».

Ці слогани несуть в собі креативність, позитивну критику, ідеї та думки на актуальні для суспільства теми. Плакати із слоганами розміщуються на вулицях міста. Таким чином, велика кількість людей, прочитавши слоган, замислюється над певними соціальними проблемами нашого суспільства.

Оволодівши методикою «Loesje», учасники тренінгу розроблять свої креативні слогани на тему протидії торгівлі людьми під час Євро 2012 та розмістять їх на вулицях Донецька та Харкова.

Наступним кроком буде проведення учасниками власних семінарів під назвою «Євро 2012 без торгівлі людьми» по місцю свого перебування.

До участі у тренінгу можуть подаватися мешканці Донецької та Харківської області. Щоб взяти участь у відборі Вам необхідно заповнити анкету та надіслати її на електрону пошту [email protected] або за факсом +38 (062) 311-15-70 до 18:00 години 21 березня 2012 року.

Контактна особа - координатор проекту Наталя Семиволос.

Якщо Ваша участь буде підтверджена Організаторами тренінгу, ми повідомимо Вас про це електронною поштою або по телефону до 18:00 години 23 березня 2012 року.

Учасники тренінгу забезпечуються:

  • роздатковими матеріалами;
  • харчуванням та проживанням підчас навчання;
  • компенсацією проїзду.

Проект проходить за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

Контакти

  • Наталя Семиволос
  • Координатор проекту
  • Донецька громадська організація «Альянс»
  • [email protected]
  • +38 (062) 311-15-70

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.