bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір консультантів гарячої лінії з попередження торгівлі людьми
14.05.2012

З лютого поточного року в Україні стартував проект «Євро 2012: червона картка порушенням прав людини та торгівлі людьми», який реалізує Донецька громадська організація «Альянс». Проект проходить за підтримки Генерального консульства Німеччини в Донецьку.

Основною метою проекту є впровадження інформаційно-просвітницької кампанії щодо запобігання основних порушень прав жінок, таких як торгівля людьми під час Євро-2012 в Донецьку та Харкові.

В рамках проекту з травня буде працювати гаряча лінія з попередження торгівлі людьми та порушень прав людини. Для ефективної роботи гарячої лінії будуть підготовані консультанти, які надаватимуть інформаційні та психологічні консультації з питань торгівлі людьми під час Євро 2012.

Для того, щоб стати консультантом гарячої лінії, треба надіслати анкету-заявку до 18:00 17 травня 2012 року на електронну адресу [email protected] та пройти навчання в повному обсязі. Анкети будуть розглядатися в конкурсному порядку.

Основні вимоги до кандидатів:

  • володіння англійською мовою (середній рівень),
  • бути вільним на період роботи гарячої лінії (кінець травня – початок липня)
  • мати бажання допомогти постраждалим.

Робота консультантів є оплачуваною.

За більш детальною інформацією щодо проекту «Євро 2012: червона картка порушенням прав людини та торгівлі людьми» ви можете звернутися до керівника проекту Світлани Закревської за тел.: 050 470 88 17 або можете написати на e-mail [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.