bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародна літня школа на тему онлайн-радіо
11.07.2012

20-29 серпня під Києвом відбудеться міжнародна молодіжна літня школа «WebRadioBridge», присвячена сучасній музиці та онлайн-радіо. Вона збере учасників із 4-х країн (Франція, Азербайджан, Польща та Україна), які навчатимуться основам радіожурналістики, знайомитимуться з сучасною музикою одне одного (хіп-хоп, рок, реггі, фольк та інше), разом створюватимуть подкасти, сайт та справжнє онлайн-радіо, яке працюватиме і після закінчення проекту. У програмі школи – багато спілкування на тему музики і не тільки, зустрічі з журналістами та музикантами, багато цікавих практичних завдань.

Літня школа «WebRadioBridge» - це можливість дізнатися, як функціонує онлайн-радіо та зробити його своїми руками, а ще – 8 днів, проведених у мальовничому місці під Києвом в компанії однолітків з інших країн, які люблять (або навіть грають) музику того самого стилю. Окрім навчальної програми в рамках «WebRadioBridge» заплановано чимало культурно-розважальних подій. Серед них і «Дні культур», коли учасники з кожної країни будуть знайомити своїх колег з культурою, музикою, стравами та життям молоді своєї рідної країни.

Унікальність Школи полягає ще й в тому, що відібрані учасники з усіх країн будуть залучені до формування її програми, а після її закінчення матимуть змогу продовжувати та розвивати започатковану інтернет-радіостанцію та веб-сайт.

Навчання та спілкування у школі відбуватиметься англійською мовою.

Участь у школі – безкоштовна. Організатори забезпечують проживання (2-3- місні номери), 3-разове харчування та проїзд з Києва до місця проведення школи.

Дорогу до Києва оплачують учасники.

Запрошуємо подавати заявки усіх, хто відповідає наступним критеріям:

  • вік: 17-25 років
  • володіння англійською мовою - достатнє для розуміння навчальної програми та спілкування з іншими учасниками.
  • зацікавленість сучасною музикою (хіп-хоп, рок, реггі, фольк та ін.), онлайн-радіомовленням, музичною журналістикою.

Організатори школи особливо запрошують подаватися молодь з маленьких міст та сіл, яким буде надаватися перевага при відборі.

Кінцевий термін подачі заявок – 24 липня. Анкету можна заповнити тут.

Відібрані претенденти отримають повідомлення про свою участь не пізніше 27 липня.

Організатори школи - Молодіжний інноваційний центр «Медіа-М» та “Молоде радіо” (Україна), Ligue de l’enseignement, Fédération du Nord, la Flasen (Франція), Розвиток науки та освіти (Азербайджан), Європейський союз молодих регіоналістів (Польща).

Проект фінансується Європейським Союзом у рамках програми «Молодь в дії».

Контакти

  • Олександра Осипенко
  • Молодіжний інноваційний центр «Медіа-М»/”Молоде радіо”
  • [email protected]
  • 592-11-38
  • 0932531266
  • http://molode.com.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.