bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар “Multiculturalism in EVS ” в Грузії
20.08.2012

МГО "Іскра" шукає 2х учасників (колишніх волонтерів ЄВС) для проекту "Multiculturalism in EVS ” , що проходитиме в місті Тбілісі (Грузія) з 16 по 21 жовтня.

Основні теми проекту – оцінка програми ЄВС (Європейська Волонтерська Служба), міжкультурний діалог в програмі ЄВС.

Країни-учасниці: Польща, Україна, Італія, Чехія, Вірменія, Португалія, Німеччина, Азербайджан, Грузія.

Робоча мова: англійськa

Ми шукаємо активних молодих людей, які попередньо брали участь в програмі ЄВС. Задля збереження гендерного балансу міжнародної групи організатори хотіли б запросити з кількох країн (з Україною включно) учасників чоловічої статі.

Програмою оплачується: 100% витрат на харчування, проживання, роздаткові матеріали та екскурсії, а також 70% проїзду. Внесок за участь становить 15 Євро.
Надсилайте своє резюме англійською мовою (важливо вказати в ньому свій попередній ЄВС досвід ) та мотиваційний лист англійською мовою (чому ви хочете взяти участь саме в цьому проекті; 1 сторінка А4) на [email protected] до 5 вересня 2012 року. Будь ласка, вказуйте в темі листа «MULTICULTURALISM».

Всі кандидати отримають підтвердження про надходження заявки, а після 8 вересня всі отримають звістку про результати відбору. Успішні кандидати будуть запрошені на Скайп-інтерв‘ю. Чекаємо на ваші заявки!

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.