bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Тиск на журналістів та протидія йому»
12.09.2008

У вересні-жовтні для студентів факультетів журналістики Київського Інституту Журналістики, Харківської Національної Академії Культури, Львівського, Донецького та Таврійського Національних Університетів пройдуть тренінги «Тиск на журналістів та протидія йому».

Тренінги проводитимуть Зураб Аласания, Лілія Буджурова, Сергій Гармаш, Ольга Кашпор, Іванна Коберник, Андрій Куликов, Олег Онисько, Лідія Таран, Роман Скрипін та Єгор Соболєв.

«Мета - попередити майбутніх журналістів про виклики, які чекають на них у редакціях. Про тиск політиків і грошей на власників та менеджерів медіа, про тиск власників та менеджерів медіа на редакторів та журналістів, і про наслідки цього тиску для редакторів, журналістів і матеріалів. Ми сподіваємося, що наш досвід допоможе молоді здобути більше свободи і репутації для себе і для журналістики», - каже організатор ініціативи Єгор Соболєв.

Тренінги про тиск на журналістів, його наслідки для журналістських кар’єр та поінформованості суспільства, способи йому опиратися були започатковані 2006 року.

Цільова аудиторія тренінгів – студенти другого курсу, хоча для інших вхід також є відкритим.

Перший тренінг пройде 15 вересня у Київському Інституті Журналістики.

Фінансову допомогу ініціативі надає Фонд розвитку ЗМІ посольству США.

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.