bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар-тренінг з евритмії у Полтаві
12.01.2013

Громадська організація Педагогічний Центр «Академія» запрошує до участі у семінарі-тренінгу, присвяченому основам евритмії.

Евритмія – мистецтво особливого гармонійного руху, що з’явилося на початку 20-го століття у Європі. Це поєднання особливого гармонізуючого руху, що нагадує танець і пантоміму, з поетичною мовою або музикою. Евритмічний рух є за характером художнім і одночасно цілющим, тому що грунтується на глибокому переживанні і розумінні краси і законів музики й мови.

Евритмія розроблена Рудольфом Штейнером і отримала широке поширення у світі. Вона використовується і у вальдорфській педагогіці, і в традиційній освіті як можливість самовираження для дітей і дорослих.

Тренінг буде корисним і цікавим батькам, педагогам молодших класів, вихователям дитячих садочків, соціальним працівникам та практичним психологам, які працюють з дітьми.

Семінар-тренінг відбуватиметься 13 січня 2013 року в приміщенні Педагогічного Центру «Академія» за адресою вул. Жовтнева, 46 (розвивальний центр «Вундерчадо»). Проводитиме його дипломований фахівець зі Швеції представниця правозахисної організації “Час дитячої конвенції прийшов” Єлена Ястремська-Альтман. Тривалість семінару  3 години. Фінансовий внесок учасників – 30 грн.

 

 

 

Контакти

  • Олена Говорова
  • Педагогічний центр АКАДЕМІЯ
  • [email protected]
  • 096 574 78 05

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.