bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Майстер-клас з Першої долікарняної допомоги
18.01.2013

Запрошуємо Вас на майстер-клас з Першої долікарняної допомоги, який відбудеться 26 січня 2013 року в Центрі навчання населення прийомам надання першої долікарняної допомоги (м.Харків).

Перша допомога - це комплекс навичок, які може використовувати кожен для допомоги постраждалому до приїзду медичної допомоги, і які полегшують страждання потерпілого, зменшують негативні наслідки травм  і можуть зберегти життя людині. У кожного слухача буде можливість відпрацювати навички на спеціальних манекенах-тренажерах, що дозволить опанувати не тільки теоретичні знання, а й практичні вміння. На майстер-класі Ви дізнаєтесь багато корисного з області того, як надавати першу долікарняну допомогу, які існують принципи її надання, як не нашкодити потерпілому, забезпечити свою безпеку і ще багато необхідного. З метою закріплення матеріалу будуть програні ситуаційні завдання, які дозволять практично і психологічно підготуватися до надання першої допомоги потерпілому.

Участь у майстер-класі безкоштовна. Але необхідно пройти попередню реєстрацію, заповнивши анкету та надіславши її на адресу [email protected]. Анкета знаходиться в прикріпленому файлі. Останній день реєстрації 24 січня в 20.00.Також є можливість пройти курси Першої долікарняної допомоги, які складаються з 12-годинної програми, включають в себе теорію та практику. По закінченню курсів видається сертифікат міжнародного зразка. Набуті знання можуть врятувати життя людині! Приклад: http://www.redcross.kharkov.ua/news/459.html.

Більше про курси першої допомоги тут.

Час майстер-класу: 26 січня 10.00 до 12.00

Місце: стадіон Металіст, офісна частина, з боку вул. Плеханівської, офіс № 317.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.