bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародний тренінг «Youth Unemployment: Working on Work»
20.02.2013

МГО "Іскра" шукає 2 учасників (1 дівчину і 1 хлопця) для тренінгу “Youth Unemployment: Working on Work“ , що проходитиме в м. Діліжан (Вірменія)з 10 по 18 травня 2013 року.

Яка мета цього заходу?

Обговорити ситуацію з безробіттям в Європі (особливий акцент буде зроблений на безробіття серед молоді); дізнатись, яким чином молодь в різних країнах намагається стати більш конкурентоздатною на ринку праці; отримати нові знання та навички для роботи з молоддю, що знаходиться без роботи.

Які країни приймають участь?

Вірменія, Білорусь, Україна, Грузія, Молдова, Туреччина, Болгарія, Чехія, Естонія, Франція, Італія, Латвія, Румунія, Іспанія.

Яка робоча мова проекту?

Англійська.

Профіль учасника:

Молоді люди віком 18-25 років, зі знаннями англійської мови, відкриті до спілкування з представниками інших культур, з попереднім досвідом роботи в громадському секторі, зі знаннями про ситуацію з безробіттям в Україні/Європі, з бажанням після проекту працювати з молоддю та реалізовувати локальні проекти.

Фінансові умови:

Програма «Молодь в Дії» покриває 100% витрат на харчування, проживання, роздаткові матеріали та екскурсії, а також 70% проїзду. Внесок за участь (сплачується організаторам: Armenian Progressive Youth) становить 30 Євро (є можливість знизити суму внеску, зважаючи на фінансовий стан учасників).

Як подати заявку?

Надсилайте своє резюме англійською мовою (важливо вказати в ньому свій попередній досвід громадської діяльності, якщо є) та мотиваційний лист англійською мовою (Чому ви хочете взяти участь саме в цьому проекті? Чому Ви хочете навчитись і що обговорити з іншими учасниками під час проекту? Обсяг - 1 сторінка А4) на [email protected] до 5 березня 2013 року (включно). Будь ласка, вказуйте в темі листа «WORKING ON WORK».

Всі кандидати отримають підтвердження про надходження заявки. Успішні кандидати будуть запрошені на телефонне/Скайп-інтерв‘ю, а після 13 березня всі отримають звістку про результати відбору.

Успіхів і чекаємо на заявки!

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.