bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг для лідерів ВІЛ-сервісних ОГС та ініціативних груп
13.03.2013

ВБФ “Коаліція ВІЛ-сервісних організацій” повідомляє про можливість взяти участь у дводенному тренінгу «Методи громадського контролю у сфері розробки та фінансування регіональних програм з питань протидії ВІЛ/СНІДу»

Мета тренінгу: посилення потенціалу лідерів ВІЛ-сервісних НУО та ініціативних груп щодо здійснення громадського моніторингу регіональних цільових програм з питань протидії ВІЛ-інфекції та інших соціально-небезпечних хвороб (зокрема, ТБ, вірусні гепатити тощо) на всіх етапах (від розробки до фінального звітування про виконання програми).

 Під час тренінгу учасники:

  • Актуалізують знання щодо державних та регіональних цільових програм та процесу їх розробки.
  • Отримають/структурують інформацію щодо актуальних державних програм в сфері протидії ВІЛ-інфекції та інших соціально-небезпечних хвороб (зокрема, ТБ, вірусні гепатити)
  • Сформують навички здійснення громадського моніторингу регіональних цільових програм на етапах розробки програми та моніторингу її виконання.

 Тренери:

  1. Нечосіна Олена – незалежний експерт
  2. Логінова Людмила – незалежний експерт

Учасники тренінгу: керівники та лідери НУО, ініціативних груп, які мають знання та досвід щодо регіональних цільових програм.

Умови участі у тренінгу:

Для участі у конкурсі необхідно до 12.00, 18 березня 2013 р. подати заповнену анкету. Заявка надсилається українською або російською мовою на електронну адресу: [email protected]. У темі листа необхідно зазначити «Анкета_регіональні програми_прізвище», в супровідному листі обов’язково зазначити назву організації, фактичну адресу організації, ПІП та контакти учасника. Вам ОБОВ’ЯЗКОВО має прийти лист-підтвердження про отримання анкети.

Критерії відбору учасників:

  1. Керівна позиція в організації (керівник, голова/член правління, менеджер проектів, старший соціальний працівник), або участь у місцевих/регіональних міжвідомчих групах та громадських радах;
  2. Наявність заповненої анкети.

Організаційні аспекти:

Тренінг буде проводитись в межах міста Києва. Дата проведення – 26-27 березня 2013 року. Учасникам тренінгу оплачується харчування з перервами на каву, проживання (учасникам з інших міст), а також буде відшкодована вартість проїзду (поїзд автобусом або плацкарт/купе) в обидва напрямки за наявності проїзних квитків. Вартість квитків СВ та на літак не відшкодовується.

Важливо: максимальна сума відшкодування проїзду становить 350 грн. Звертаємо Вашу увагу на те, що вартість проїзду автобусом, особливо при пред’явлені самостійно заповнених квитків, буде перевірено, та відшкодовано лише фактична вартість проїзду даного перевізника, але не більше 350 грн. При пред’явленні автобусних квитків, придбаних не у касі автовокзалу, разом з квитками мають додаватися документи перевізника (свідоцтво СПД з правом надавати послуги за даним маршрутом, якщо маршрут буде вказаний інший – гроші за проїзд повертатися не будуть).

Інформація про результати конкурсу буде повідомлена у письмовому вигляді електронною поштою до 19-го березня 2013 року. Анкети, заповнені не в повному обсязі – розглядатись не будуть.

Тренінг проводиться в рамках проекту «Створення та впровадження механізмів громадського контролю з питань ВІЛ/СНІДу на місцевому та національному рівнях».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.