bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Школа громадських аудиторів
18.03.2013

Центр Політичних Студій та Аналітики оголошує черговий набір до участі в семінарі «Як організувати громадський контроль за діяльністю тендерних комітетів на місцевому рівні?».

Семінар відбувається в рамках Проекту „Школа громадських аудиторів“ за підтримки Представництва Фонду Фрідріха Науманна За свободу.

«Школа громадських аудиторів» є унікальним освітнім проектом, який дає теоретичне розуміння та обґрунтування принципів функціонування бюджетних процесів в Україні, проведення державних закупівель, а також практичні навики та методичні розробки щодо організації та проведення громадського моніторингу на місцевому рівні. Центр Політичних Студій та Аналітики проводить освітні заходи за спеціально розробленою методикою.

Оскільки експерти ЦПСА систематично займаються громадським моніторингом державних закупівель, учасники матимуть можливість отримати практичні знання та навики щодо методики ведення моніторингу, «читання» місцевих бюджетів, організації медіа-кампанії щодо популяризації та донесення результатів дослідження як громадянам так і органам влади, оскарження неправомірних дій державних службовців тощо.

В рамках проекту відбудеться чотири семінари для представників центрального, східного, південного та західного регіонів. Семінар для представників Східної України (Сумська, Харківська, Луганська, Донецька, Дніпропетровська, Полтавська, Кіровоградська області) відбудеться 5-7 квітня 2013 р. у м. Харкові.

Семінар для представників Центральної України (Вінницька, Житомирська, Київська, Черкаська, Чернігівська, Хмельницька області та м. Київ) відбудеться 19-21 квітня 2013 р. у м. Вінниця.

Участь в заході можуть взяти молоді люди віком від 20 до 30 років, які мають досвід громадської діяльності, роботи в органах місцевого самоврядування чи роботи в органах державної влади.

Для участі в семінарі необхідно надіслати резюме, анкету,  що додаються та мотиваційного листа на адресу [email protected]:

  • для представників східного регіону до 24 березня 2013 року включно;
  • для представників центрального регіону до 31 березня 2013 року включно.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.