bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Школа вихователів - 2013» відкриває свої двері
19.03.2013

Якщо ти «виріс» із табору «Джерела Толерантності»? Ти мрієш спробувати себе у ролі вихователя дитячого табору? Хочеш дізнатися про різні культури та застосувати свої знання на практиці? Тоді «Школа вихователів - 2013» саме для Тебе!

Навчання в школі включає як загальну підготовку до роботи в таборі, так і підготовку за авторською методикою виховання міжетнічної толерантності «Занурення в національну культуру».

Навчання поєднує теорію з практикою, побудовано на сучасних інтерактивних технологіях. Заняття проводять фахівці, що мають багаторічний досвід практичної роботи в дитячих таборах.

Ваша стать, вік, освіта, досвід роботи значення не мають - ми запрошуємо усіх!

Навчання в Школі платне, і становить 150грн. за дводенний тренінг-семінар в Києві. (планується 3 таких тренінги-семінари).

У «Школі вихователів» можна взяти участь завантаживши та надіславши анкету учасника на електронну адресу  [email protected] до 29 березня 2013 року.

Перше інтенсивне заняття відбудеться в Києві  6-7 квітня 2013 року.

Важливо! Організатори не відшкодовують витрати на проїзд до Києва та проживання під час тренінгів.

Кращі випускники отримують запрошення на роботу в наш табір «Джерела толерантності» та в інші проекти нашого Центру. (організатори не дають гарантій на подальшу роботу в таборі, проте дають можливість поглибити свої знання та отримати незрівнянний досвід)

На заняттях «Школи вихователів» вчорашні вихованці навчаються методиці роботи в дитячому міжнаціональному таборі, проводять уроки толерантності та фрагменти національних днів в школах.

Про табір «Джерела Толерантності»

«Джерела толерантності» – єдиний табір, де ти можеш зануритись у культуру багатьох народів, які мешкають в Україні, отримати унікальний досвід спілкування з дорослими і юними представниками різних національних громад України, презентувати культуру власного народу.

Наш табір робиться не дорослими для дітей, а дорослими і дітьми разом для всіх його учасників – від директора до наймолодшого за віком учасника. Табір працює за авторською методикою «Занурення у національну культуру». В програмі нашого табору провідне місце посідають заняття з історії, культури, традицій народів України. Діти знайомляться із національними культурами, вчать танці та пісні народів України, народні спортивні ігри тощо. У таборі працюють гуртки, є спортивні змагання між загонами.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.