bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Соцiально-педагогiчний тренiнг «Без Ляпаса»
18.04.2013

Чому замість сімейного щастя, любові, турботи розуміння, прийняття, тепла, всередині сім’ї відбуваються сварки, байдужість, злість, розчарування і конфлікти? Чому ми не навчимося розставляти пріоритети, йти на зустріч один одному, підтримувати у важкій ситуації, любити і отримувати любов натомість? Впершу чергу в такій ситуації страждають діти. Ніколи не пізно все змінити, досить хоча б лише бажання. Адже можливо все виправити, і навіть потрібно!

В рамках діяльності центру “Мудрі батьки-щасливі діти” проходить активна підготовка щодо проведення соцiально-педагогiчного тренінгу «Без ляпаса», в якому будуть розглядатися питання виховання, що стосуються дітей та їх батьків, як з любов’ю і повагою надавати підтримку дитині без зайвої похвали, як навчитися тримати себе в руках під час кризової ситуації та не допускати фізичного насилля тощо.

Центр Батьківської підтримки “Мудрі батьки-щасливі діти” пропонують небайдужим батькам, яким дійсно необхідно і хотілося б взяти участь у безкоштовному тренінгу, який будуть проводити канд.пед.наук, доцент Анiщенко Алла Петрiвна та лiкар-психотерапевт Мокряк Артур Григорович.

Всім хто зацікавився просимо звертатися за телефоном: (057) 759 60 24; (063) 582 48 58.

Надсилати заявку за електронною адресою: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.