bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг для ЗМІ Донецької області
14.07.2013

Запрошуємо представників ЗМІ Донецької області взяти участь у тренінгу з «Е-урядування» в рамках проекту «Публічні бібліотеки – мости до е-урядування», що реалізується Донецьким молодіжним дебатним центром за підтримки програми «Бібліоміст».

Метою  тренінгу є ознайомити учасників із законодавчими та практичними аспектами електронного врядування, наявними в Україні елементами електронної демократії, можливостями отримання адміністративних та бізнесових послуг в електронному вигляді.

Вже сьогодні ви можете скористатись наявними електронними  ресурсами: подати електронне звернення або запит на отримання публічної інформації; подати електронне звернення до органів виконавчої влади; дізнатися розклад руху, заразервувати/придбати проїздний квиток на потяг; розмістити власне резюме, знайти потрібну вакансію; отримати інформацію щодо Зовнішнього незалежного оцінювання.

Місце проведення: Донецька обласна наукова бібліотека ім. Н.К. Крупської,  м. Донецьк, вул. Артема, 84 , 4 поверх, аудиторія №25.

Дата проведення:  30 липня, вівторок

Час проведення: 9.00-13.00

Учасникам з інших міст відшкодовуються витрати за проїзд, за наявності: оригіналів квитків, копії паспорта та ідентифікаційного коду.

Для участі у тренінгу просимо зареєструватись до 25 липня 2013 року за телефоном: 062 3859839, 050 8353820, або електронною поштою [email protected], зазначивши своє ім’я, контактний номер телефону та населений пункт.

Контакти

  • Дмитряк Оксана +380508353820

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.