bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбір учасників тренігів з різних аспектів діяльності громадських організацій
18.07.2013

Фонд Східна Європа та партнери оголошують про відбір учасників тренігів для громадських організацій з України, Росії та Молдови, включаючи Придністров’я.
 
Тренінговий компонент є частиною проекту «Побудова мостів між громадськими організаціями, бізнес-асоціаціями та мас-медіа з Молдови, України та Росії задля запобігання конфліктам у Придністров’ї». Мета проекту - розбудова спроможності громадських організацій, бізнес та медіа асоціацій регіону щодо участі у процесі подолання наслідків конфлікту в Придністров’ї. Тренінги з різних аспектів діяльності громадських організацій відбудуться в період з серпня до жовтня 2013 р.

Участь у тренінгах: до участі запрошуються представники громадських організацій. Навчальні заходи будуть направлені на розвиток потенціалут і організацій у сфері проектного менеджменту, представництва інтересів, мобілізації громадян, а також на налагодження зв’язків між організаціями з України, Росії та Молдови, включаючи Придністров’я. Тренінги будуть проводитися у містах України, Росії та Молдови. Кожна група включатиме представників організацій з України, Росії та Молдови, включаючи Придністров’я. Тренінги проводитимуться російською мовою. 

Планується проведення наступних чотирьох триденних тренінгів: 
•    Тренінг з організаційного розвитку і проектного менеджменту для НДО;
•    Тренінг з фандрайзингу для НДО;
•    Тренінг з комунікацій та взаємодії з медіа для НДО;
•    Тренінг з питань представництва інтересів, мобілізації громад, підвищення довіри громадян до НДО. 

Критерії вибору учасників: 


• Громадські організації повинні вести активну діяльність, мати досвід роботи у сфері розвитку громад, охорони навколишнього середовища, активізації молоді, неформальної освіти, або ж об’єднувати представників бізнесу, споживачів, інші групи. Зверніть увагу, що до участі у конкурсі запрошуються представники організацій, що не ведуть політичну діяльність.
•  Організації мають бути розташовані в регіонах, близьких до кордону з Молдовою, або мати попередній досвід співпраці з громадськими організаціями з Молдови (в тому числі Придністров’я); 
•  Представник громадської організації, що братиме участь в тренінгах, має займати одну з ключових позицій в цій організації;
•  Мотивація до участі у тренінгу;
•  Знання англійської мови буде додатковою перевагою. 

Аплікаційні документи

Для участі у програмі просимо надати наступні документи:
•  Заповнену аплікаційну форму (російською мовою). Шаблон форми знаходиться на сайті Фонду Східна Європа-Україна: в Розділі «Прес-Центр. Новини»);
•    Резюме англійською або російською мовою;
•    Короткий опис організації, яку представляє кандидат, в довільній формі англійською чи російською мовами (максимальний обсяг – 1 сторінка).
 
 Подання документів на участь у конкурсі: до 18:00 24 липня 2013 р.  

Заявки повинні бути надіслані на адресу електронної пошти: [email protected] з поміткою у темі листа «Тренінги для ГО». 

Питання щодо цього оголошення можуть бути надіслані у письмовому вигляді Юрію Піскалюку, менеджеру програм Фонду Східна Європа, електронною поштою на адресу: [email protected].

Проект реалізується Фондом Східна Європа – Молдова (ФСЄ-М) у співпраці з Фондом Східна Європа – Україна (ФСЄ-У) та Фондом «Нова Євразія» - Росія за фінансової підтримки Європейського Союзу та Королівства Швеція. 

Контакти

  • Юрій Піскалюк

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.