bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Молодіжний проект PI Junior
30.08.2008

Місія проекту PI Junior - допомогти молоді зрозуміти, в якій сфері бізнесу вони можуть максимально реалізувати себе та досягти успіху.

PI Junior складається з трьох етапів:

1. «ТОП-1000» (Період тестування 1.09.08 - 1.12.08)
Учасники проекту PI Junior проходять on-line тестування за системою Profiles International, що точно визначає здібності та нахили людини в таких сферах бізнесу як: управління службою маркетингу, управління службою продаж, управління виробництвом, управління логістикою, управління людськими ресурсами, управління фінансами, управління інформаційними потоками, управління бізнесом. Результати цього тесту визнані в багатьох міжнародних компаніях в різних напрямках бізнесу, оскільки відповідають міжнародному стандарту якості ISO 9001.

2. Рейтинги «Зірки Бізнесу» (Період публікації 1.11.08 - 1.12.08)
Рейтинг кращих учасників проекту кожного напрямку під назвою «Зірки Бізнесу-2012» буде оприлюднений в бізнес-виданнях: «Дело», «ИнвестГазета», «Контракты», «Employment», «Управление Компанией», «Генеральный директор», «Новый маркетинг».

3. Бізнес Кампус Junior (19.01.09 - 4.02.09)
За результатами рейтингів 80 переможців у 8 напрямках зараховуються до студентського кампусу разом з найкращими бізнес практиками країни з таких компаній як: Ernst&Young, Tetra Pak, Kraft Foods Ukraine, Lexus, P&G, ІНКОМ, LOGOS та багато ін.

Нагадаємо, що Junior також є організатором Всеукраїнського студентського чемпіонату зі стратегічного менеджменту GMC Junior!, який відбувся навесні цього року. В чемпіонаті прийняли участь 3000 студентів з 15 регіонів України, 167 ВНЗ. 20 жовтня стартує осіння ліга GMC Junior! Планується участь 1024 команд, понад 5000 студентів з усієї України.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.