bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг з аналізу та моніторингу державних закупівель
14.08.2013

В м. Суми,  7-8 вересня  2013 року, громадська організація «Бюро аналізу політики» у рамках виконання проекту «Експертне співтовариство північно-східної України проти корупції у державних закупівлях»,  проведе тренінг з навчання журналістів і громадських діячів власній методиці аналізу та моніторингу державних закупівель.

Навчання та моніторинг відбудеться в рамках проекту «Експертне співтовариство північно-східної України проти корупції у державних закупівлях»  за підтримки The National Endowment for Democracy (NED) USA - Національний Фонд Підтримки Демократії (США).

Основною метою проекту є мінімізація корупції в процесі державних закупівель товарів, робіт і послуг шляхом формування експертного співтовариства на території північно-східної України (Сумська, Харківська, Полтавська, Донецька та Чернігівська області), здатного здійснювати якісний аналіз державних закупівель в регіонах проекту, інформувати про ситуацію громадянське суспільство і  правоохоронні органи.

Тренінг проводиться для  жителів Сумської, Полтавської та Харківської областей.

Проживання, проїзд та харчування для учасників тренінгу за рахунок організатора.

Для зголошення, потрібно надіслати анкету керівнику проекту «Експертне співтовариство північно-східної України проти корупції у державних закупівлях» Івану Бортніку [email protected] до 21 години 5 вересня 2013 року.

Тренінг відбудеться за адресою:  м. Суми, Покровська площа,6

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.