bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Camp for Europe “Цінності соціальної демократії та ефективної демократії”
17.08.2013

Представництво Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні запрошує молодих лідерів взяти участь у заході Camp for Europe «Цінності соціальної демократії та ефективної демократії: питання, які важливо розглянути напередодні Вільнюського Cаміту». Захід проходитиме у Луганській області з 29 серпня по 1 вересня 2013 року.

Перспектива підписання Угоди про асоціацію, що є стратегічним рішенням українців і для українців, а також новим етапом розвитку відносин між ЄС і Україною, ставить питання “Що в себе включає "наближення до Європи", "Чи це лише безвізовий режим, чи щось більше?", Що означають широковживане поняття "європейські цінності"? "Яким може бути наш внесок у процес євроінтеграції?".

Ми будемо обговорювати тисячу і одне питання, які важливо розглянути напередодні Саміту. Якщо ви бажаєте взяти участь у Camp for Europe у Луганській області, будь ласка, заповніть аплікаційну форму до 22 серпня 2013 (всі заявники будуть проінформовані про результати відбору 23 серпня).

Представництво Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні покриває всі витрати, пов’язані з участю у заході, окрім проїзду до та з місця проведення заходу, що є власним внеском кожного учасника. Також зверніть увагу, участь в усіх 4 днях, тобто від початку докінця заходу, є обов’язковою вимогою.

Якщо у вас виникають питання щодо участі узаході Camp for Europe, будь ласка, надсилайтейого на електронну пошту: [email protected] (контактна особа - Марина Ярошевич).

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.