bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Науково-практичний семінар для викладачів з біорізноманіття
06.09.2013

Семінар проводиться у рамках проекту «Нарощування потенціалу для збереження біорізноманіття в Україні: створення мережі та підвищення рівня освіти», що впроваджується Українським екологічним клубом «Зелена Хвиля» спільно з Центром зі збереження біорізноманіття та охорони природи при Американському музеї природничої історії в Нью-Йорку (США).

Метою заходу є презентація сучасних освітніх матеріалів, розроблених Центром зі збереження біорізноманіття та охорони природи (Нью-Йорк, США) та адаптованих вітчизняними експертами у галузі збереження біорізноманіття. Кожна з тем презентованих матеріалів була розроблена спеціалістами у відповідній галузі, успішно апробована у багатьох країнах світу, а тепер пропонується і українським викладачам.

Організатори оплачують транспортні витрати, проживання та харчування зареєстрованим учасникам семінару.

ПРОГРАМА семінару включає обмін досвідом та практичні роботи на базі Карпатського НПП.

Кількість учасників обмежена, тому просимо заповнити та надіслати заявку на участь до 7 вересня 2013 р.  (Заявка) за адресою [email protected] та [email protected]. Підтвердження участі та детальніша інформація про захід буде надіслана зареєстрованим учасникам після 7 вересня на електронну адресу, зазначену у заявці.

Документи:

Контакти

  • Наталія Гозак
  • тел. (067) 698-7651
  • Олена Тарасова (063) 238 83 41

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.