bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар „Правове регулювання журналістської діяльності в Україні“
11.09.2013

Громадська організація «Інститут розвитку регіональної преси» запрошує журналістів  та  редакторів  ЗМІ взяти участь у дводенному семінарі «Правове регулювання журналістської діяльності в Україні» за підтримки «У-Медіа» Інтерньюз Нетворк (АМР США).

9-10 жовтня 2013 року, 
Київ

16-17 жовтня 2013 року, Київ

Цільова аудиторія:  журналісти/редактори усіх видів ЗМІ України

Громадська організація «Інститут розвитку регіональної преси» запрошує журналістів  та  редакторів  ЗМІ взяти участь у дводенному семінарі «Правове регулювання журналістської діяльності в Україні» за підтримки «У-Медіа» Інтерньюз Нетворк (АМР США).

Тренери: Людмила Панкратова, Олександр Бурмагін.

Участь у семінарах є безкоштовною. Передбачені кава-паузи та обіди. Учасникам з інших міст пропонується проживання в готелі та компенсація витрат за проїзд. 

Для участі у семінарі необхідно заповнити АНКЕТУ-ЗАЯВКУ до 27 вересня 2013 року (до 12.00). Із запитаннями звертайтеся на адресу [email protected] або за номерами 067 547 22 33, 067 234 42 16.

Групи учасників семінару формуються на конкурсних засадах. Перевага буде надана журналістам, які активно висвітлюють суспільно-важливі події, діяльність органів влади та місцевого самоврядування та/або хочуть отримати інформацію про їх діяльність. 

Більше інформації про семінар та реєстрацію на сайті ІРРП

Контакти

  • 067 547 22 33

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.