bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Підходи до створення ефективної системи збору відпрацьованих хімічних джерел струму
17.09.2013

Державна екологiчна академiя пiслядипломної освiти та управлiння запрошує Вас пройти курси підвищення кваліфікації «Підходи до створення ефективної системи збору відпрацьованих хімічних джерел струму» які відбудуться 27-29 вересня 2013 року. На курсах будуть розглянуті такі теми:

Міжнародний досвід практичної організації збору та утилізації відпрацьованих хімічних джерел струму (ХДС).

Інформація про вирішення на законодавчому рівні в Україні питання збору та утилізації ХДС. Юридичне роз’яснення щодо деяких термінів та понять.
Потенціал Річної Національної програми співробітництва Україна-НАТО в охороні довкілля.

Сучасні підходи до створення засобами геоінформаційних систем (ГІС) системи інформування населення про місця збору відпрацьованих ХДС.
Сучасні засоби моніторингу довкілля для контролю громадськості за ефективністю виконання законів та реалізації державних програм.

Питання інформаційної безпеки в контексті загроз особистості та екологія інформації.

Тематичні дискусії та обмін досвідом між волонтерами:
Залучення освітніх закладів до проекту. «Уроки сталого розвитку» на тему утилізації відпрацьованих ХДС для школярів: обговорення презентації. Організація громадських комунікацій серед школярів: всеукраїнський конкурс малюнка на тему «Здай батарейку – врятуй планету»
Логістика збору відпрацьованих ХДС в Україні. Вимоги до побудови інформаційної системи взаємодії учасників ринку та екологічної громадськості. Розробка рекомендацій.

Запрошуються державні службовці; вчителі і викладачі вищих навчальних закладів з предметів природничого циклу, екології та безпеки життєдіяльності, а, також, громадські активісти і волонтери, яких хвилює вирішення питання утилізації хімічних джерел струму на державному рівні в Україні.

Слухачі курсів оволодіють знаннями та інструментарієм для вирішення актуальних екологічних проблем, обміняються досвідом та отримають сертифікат державного зразка.

Курси організовуються відповідно до Річної національної програми співробітництва Україна - НАТО кафедрою геоiнформацiйних та аерокосмiчних технологiй Державної екологiчної академiї пiслядипломної освiти та управління за підтримки ініціативної екологічної групи «Простір».

Лектори: викладачі Державної екологiчної академiї пiслядипломної освiти та управлiння.

Курси будуть проходити у примiщеннi Державної екологiчної академiї пiслядипломної освiти та управлiння за адресою: вул. В.Липкiвського (Урицького), 35, корпус 2, ауд.311а, м. Київ, 03035. (м.Вокзальна, перейти ч-з підземний перехід, тр№3 – три зупинки)

Для проходження курсів потрібно:

1) заповнити форму і переслати на адресу [email protected]

2) перерахувати 20 грн (за сертифікат) на рахунок 4627 0812 0372 1498 (отримувач Аргат Ольга Валентинівна)

Термін подачі заявок та перерахування оргвнеску не пізніше 24.09.2013 року.

При собі необхідно мати паспорт та ідентифікаційний код.

Витрати на проїзд, харчування та проживання здійснюються слухачами курсів за свій рахунок.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.