bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг з соціальних медіа для молоді Криму
07.10.2013

Громадська організація «Всекримське об’єднання виборців за громадянський мир та міжнаціональну злагоду» запрошує до участі у дводенному тренінгу «Навчання соціальним медіа молодих активістів, що презентують локальні громади Криму».

Запрошуються:

  • студенти;
  • представники громадських організацій;
  • представники органів місцевого самоврядування;
  • регіональні журналісти.

Тренінг буде навчати молодих політичних та громадських лідерів Криму як створити і зробити соціальний медіа-контент з використанням нових медіа, який буде зосереджено на питаннях, які торкаються щоденного життя мешканців Криму. Навчання буде надавати навички про те, як скористатися сучасними соціальними засобами масової інформації з метою стимулювання позитивних соціальних змін в Криму, шляхом створення плюралістичного та альтернативного громадського медіа контенту.

Дводенні тренінги протягом жовтня – грудня 2013 р. відбудуться у наступних містах: Сімферополь, Севастополь/Ялта, Керч/Судак, Бахчисарай, Білогірськ та Джанкой.

21-22 жовтня 2013 відбудеться перший тренінг у м. Сімферополь (Центр європейської інформації при Таврійському Національному Університеті, приміщення читального залу Наукової бібліотеці, головна будівля, корпус Б, пр. Вернадського 4).

26-27 жовтня 2013 відбудеться тренінг у м. Білогірськ.

Наступні тренінги відбудуться протягом листопада – грудня. Інформація про дату та місто їх проведення буде надана відібраним учасникам заздалегідь електронною поштою або по телефону.

Програма усіх тренінгів однакова. Початок тренінгів – у 11:00.

Участь у тренінгу є безкоштовною, організатори забезпечують учасників роздатковими матеріалами та харчуванням під час тренінгу.

Для участі у тренінгу просимо заповнити анкету учасника та не пізніше 20-го жовтня (для бажаючих прийняти участь у тренінгах у Сімферополі та Білогірську) та 1-го листопада (для бажаючих прийняти участь у тренінгах у інших містах) надіслати її за адресою: [email protected] з темою «Анкета на участь у тренінгу». Результати відбору будуть відомі учасникам не пізніше як за 3 доби до початку тренінгу.

Тренінги відбудуться у рамках проекту «Навчання соціальним медіа молодих активістів, що презентують локальні громади Криму», який реалізує громадська організація «Всекримське об’єднання виборців за громадянський мир та міжнаціональну злагоду»

Проект здійснюється за підтримки Посольства США в Україні. Погляди організаторів та учасників проекту не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

Метою проекту є навчання молодих громадських лідерів Криму базовим навичкам праці з громадськістю та владою через інструменти соціальних медіа. А також сприяння розвитку незалежних від влади демократичних ЗМІ в Криму шляхом створення альтернативного громадського медіа контенту та збільшення додаткових, альтернативних джерел інформації та громадських матеріалів у кримському медіа просторі.

У ході проекту 100 молодих громадських діячів АР Крим та м. Севастополь, за допомогою практичних семінарів, отримають навички взаємодії з громадськістю та ЗМІ за допомогою новітніх медіа. Також, ході проекту буде створений web-ресурс присвяченому діяльності молодих кримських активістів, представників демократичного руху, який буде також виповняти функцію агрегатора їх унікального контенту. Всі матеріали, розміщений на WEB-ресурсі, будуть знаходиться у відкритому доступі. І усі ЗМІ, організацій, та громадськість Криму і України зможуть ними користуватися.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.