bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Майстер-клас «Секрети впевненої поведінки у кадрі»
18.10.2013

Ви щодня працюєте в інтересах громади, перемагаєте систему, але знічуєтеся  від гострих питань журналістів? Вам здається, що медійники намагаються знецінити вашу роботу і навмисне виставляють вас у невигідному світлі?   

 Ми розкажемо, як стати бажаним спікером на телебаченні та доносити до глядачів те, що потрібно вам, а не телевізійникам.

 Захід проводиться Центром інформації про права людини (ЦІПЛ) за підтримки програми «Фонд прав людини» посольства Королівства Нідерландів.

 Майстер-клас відбудеться 28 жовтня 2013 року з 18 до 20 год. Про місце проведення будуть повідомлені відібрані учасники. Для участі у заході просимо заповнити заявку за цією адресою

 Увага, проект не передбачає компенсації проїзду учасникам з інших міст. Але для відібраних учасників з регіонів буде надано можливість дивитися відео тренінгу в он-лайн режимі.


Кінцевий термін подання: 25 жовтня до 13 год.

Телефон для довідок 050 612 00 20 (Марина Говорухіна)

Коротка інформація про спікера

 Світлана Катренко, телевізійна та радіоведуча, журналіст.  За другою спеціалізацією – психолог, спеціаліст з реклами та PR.  

Працювала ведучою всеукраїнських телеканалів телеканалів «Україна», «Ера», ведучою на радіо Шарманка та Шансон. Має досвід роботи у розважальному та новинно-аналітичному форматі, проведення інтерв’ю, розробки сюжетів. Найбільша аудиторія з якою доводилося працювати – 15 тисяч глядачів під час трьохгодинного марафону зі встановлення Рекорду України з одночасного танцю.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.