bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар «Українки в бізнесі»
22.10.2013

В партнерстві з Центром підтримки громадських і культурних ініціатив «Тамариск», Українським жіночим фондом та Дніпропетровською обласною радою Посольство США має честь виступити спонсором проведення Семінару для жінок-підприємців «Українки в бізнесі».

Семінар має на меті стимулювати жіноче підприємництво, інновації та місцевий економічний розвиток завдяки залученню 80 майбутніх чи вже працюючих жінок підприємців з Дніпропетровська, Запоріжжя, Донецька та Харкова для бізнес тренінгів та спілкування.

Захід відбудеться 21 листопада 2013 року в приміщенні Академії митної служби України за адресою вул. Дзержинського, 2/4, м. Дніпропетровськ.

Семінар ґрунтується на отриманому натхненні і досвіді українських жінок, які взяли участь в конференції «Інвестуй в майбутнє», що проходила у Варшаві в листопаді 2012 року, а також у Жіночому форумі «Жінки підприємниці: наступна рушійна сила української економіки», що проводився в квітні 2013 року в Києві.

Цільовою аудиторією є місцеві жінки підприємці на різних стадіях бізнесу: успішні підприємці, що виступатимуть в ролі менторів, жінки підприємці, які нещодавно започаткували власний бізнес, а також ті, хто має перспективну ідею на стадії концепції, потребуючі допомоги чи додаткової інформації.

Одноденний семінар включатиме виступи спікерів, історії успіху та тренінги в малих групах на теми фінансів, маркетингу, юридичного захисту та прав інтелектуальної власності.

Інформацію щодо проведеного Форуму у квітні можна знайти тут

Контактна особа:

Олена Скрягіна, Центр «Тамариск», 

Тел.: (096) 938 49 13

          (050) 622 75 08

          (056) 734 50 06

Електронна адреса: [email protected]

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.