bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар на тему “Тактика малих правозахисних груп”
31.10.2013

Учбово-методичний центр захисту прав людини (HRTC) у партнерстві з Всеукраїнською громадською організацією «Громадянська ініціатива Право» та громадським рухом «Європатруль» за фінансової підтримки NED (США) оголошує конкурсний відбір учасників семінару «Тактика малих правозахисних груп».

Семінар проводиться з 16 по 20 грудня 2013 року в м. Миколаєві.

У програмі семінару - Микола Воробйов та Антон Черниш з авторським курсом «Прорив у владу», Олег Конотопцев «Система органів влади. Адміністративні послуги. Доступ до інформації», Борис Кудар «Не типова пропаганда. Безпека правозахисників», Сергій Сухобойченко «Мультиплатформена журналістика. Мережі підтримки», Юрій Чудновський «Інформаційна безпека та технічний захист інформації». 80 % занять - практичні.

До участі у семінарі запрошуються представники громадських організацій та засобів масової інформації, правозахисники, громадські активісти. Вимоги до учасників: бажання ділитися своїм досвідом громадської та правозахисної діяльності. On-line форма заявки-анкети доступна з 1 по 21 листопада 2013 року за посиланням: http://goo.gl/BQBMfG. Останній термін подачі заявок - 22 листопада 2013 року. Оголошення результатів конкурсного відбору - не пізніше 2 грудня 2013.

Учасникам компенсуються витрати на харчування, проживання та проїзд. На період семінару учасники забезпечуються автотранспортом.

За додатковою інформацією звертайтесь за тел. (097) 712-62-87 (Борис Кудар) або пишіть на електронну адресу [email protected]

 

Джерело: http://goo.gl/Wz4yyZ

Анкета: http://goo.gl/BQBMfG

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.