bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Лекція Євгенії Кононенко про Лесю Українку
22.11.2013

Письменниця Євгенія Кононенко змусить вас по-новому поглянути на видатну постать української літератури – Лесю Українку. Лекція відбудеться 23 листопада о 14:00 у Музеї книги і друкарства України (вул. Лаврська, 9, корп. 9).

Євгенія Кононенко вже довгий час займається дослідженням життя й творчості Лесі Українки. Саме з лекціями про творчість Лесі Українки її запрошували польські університети. Проте в Україні з цієї теми вона виступатиме вперше. Наразі всі зацікавлені мають змогу лише ознайомитися з текстом її польської лекції «Те,що не вмирає», присвяченої «Лісовій пісні» як об’єкту масового споживання сьогодні. Цей текст увійшов до її нової збірки «У черзі за святою водою», яка вийшла у форматі е-книги. E-book новинку можна придбати у магазині ліцензійного контенту Bookland: http://www.bookland.com/ukr/books/2165258

Під час лекції у незвичному ракурсі будуть розглянуті питання: Леся Українка як національна поетеса, в контексті світового явища national bard; багатогранність творчого доробку; які твори вважати головними; чи можливо, щоб про поетесу знали більше у світі, ніж знають зараз.

Лекція відбудеться у рамках нового проекту «Центру літературної освіти» – лекторію «Ключові постаті української літератури: сучасний погляд».  

Як взяти участь?

Для участі в лекції обов’язково потрібно зареєструватися тут: http://bit.ly/1bVmvdQ Кожен слухач сплачує організаційний внесок – 50 грн. Кількість місць обмежена.

Дата і час: 23 листопада (субота), початок о 14:00.

Місце: Музей книги і друкарства України (вул. Лаврська, 9, корп. 9).

Детальніше з повною програмою лекторію можна ознайомитися за посиланням: http://litosvita.org/?p=256

 

Контакти

  • http://litosvita.org

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.