bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг для регіональних ЗМІ “Про європейську інтеграцію “по-новому”
02.12.2013

Тренінг для журналістів і редакторів друкованих та електронних ЗМІ з Чернівецької, Тернопільської, Івано-Франківської та Хмельницької областей «Про європейську інтеграцію по-новому» відбудеться 13-14 грудня (п’ятниця-субота) у Чернівцях.

Що на практиці означає відмова від підписання Угоди про асоціацію з ЄС? Коли і за яких умов можливе повернення до угоди, які можливості та виклики вона несе для українскього виробника та споживача? Які теми, дотичні до процесу евроінтеграці, можуть бути цікаві читачеві місцевих ЗМІ, як уникнути помилок при написанні матеріалів на дану тематику? Про це, а також по наслідки Вільнюсського самміту Східного Партнерства участники тренінгу почують від журналістів Сергія Сидоренко («Коммерсантъ-Украина») й Анатолія Марциновського («Газета по-українськи»).

Організатор тренінгу - Молодіжна громадська організація «Сучасний Формат» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Учасники тренінгу матимуть змогу ознайомитися із інструментами підготовки якісних цікавих матеріалів з питань європейської інтеграції, підвищать свою поінформованість щодо визначеної теми, отримають навички пошуку «європейських» інформаційних приводів, які будуть цікавими аудиторії місцевих ЗМІ.

Для участі в тренінгу необхідно до 9 грудня 2013 року заповнити онлайн-анкету (https://docs.google.com/forms/d/1oy6XjxWQU3hLYBH57Ti-9mD2zWOdmgf3O94Wgd0qxhA/viewform) та надіслати на аресу [email protected]  лист від редакції, який свідчить про її згоду на участь працівника у тренінгу.

 

Тренери:

Сергій Сидоренко – спеціальний кореспондент газети КоммерсантЪ (Київ, Україна), тренер проекту BBC / Media Neighborhood для українських ЗМІ.

Анатолій Марциновський – головний редактор сайту www.mediafreedomwatch.org, експерт, оглядач газети “Газета по-українськи” (www.gazeta.ua), автор та редактор інформаційних матеріалів Представництва ЄС в Україні (2011-2013), автор посібника для журналістів «Європейський Союз: пишемо, розповідаємо, показуємо». 

 

Контакти

  • МГО “Сучасний Формат”
  •  [email protected]
  • (0412) 46-10-86
  • (097) 168-37-10
  • (093) 94-94-737

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.