bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг з підготовки психологів-волонтерів
05.03.2014

Кілька місяців населення нашої країни живе під сильним тиском, в неймовірному напруженні. Частина цих людей жила і продовжує жити на Майдані: в незручних побутових умовах, постійно недосипаючи, хвилюючись за своїх близьких, намагаючись впоратися з тривогами і страхами щодо найближчого і віддаленого майбутнього всієї країни і окремо взятого власного життя і життів рідних. Апогеєм цієї кризи стало масове вбивство молодих хлопців. Це - травматична подія особливої інтенсивності, з наслідками якої люди в більшості своїй не в змозі впоратися самостійно. В результаті цього розвивається гострий стресовий розлад, що переходить в ПТСР (посттравматичний стресовий розлад).

Невиліковні симптоми посттравматичного стресового розладу нерідко продовжують існувати протягом довгих років і стають серйозною перешкодою для нормальної життєдіяльності: змінюється поведінка, розвиваються соматичні захворювання, порушуються взаємини, і  т.д. Все це часто призводить до алкоголізації, інвалідизації, руйнування сімей, змін у характері, нерідко - до психопатології.

На жаль, в нашій країні система допомоги людям з ПТСР недостатньо розвинена, і часто вони залишаються один на один зі своїм болісним станом.

Цільова аудиторія: Люди з психологічною освітою, які після проходження тренінгу, готові бути волонтерами і надавати допомогу людям, які постраждали від подій останніх місяців.

Мета тренінгу: Цей тренінг дозволить підвищити рівень компетентності фахівців-психологів для ефективної своєчасної допомоги людям, що знаходяться в кризі: і тим, хто продовжує стояти на Майданах країни, і тим, хто тихо страждає в своїх будинках по всій Україні.

На тренінгу учасники розглянуть:

  • Що таке травма, гострий стресовий розлад, посттравматичний стресовий розлад;
  • Які їх психологічні та фізіологічні прояви;
  • Які методи роботи з постраждалими варто використовувати;
  • Особливості групової роботи з постраждалими;
  • Важливість турботи про себе, попередження емоційного вигорання психологів-консультантів.

Час проведення тренінгу : 11 – 12 березня 2014 року (вівторок- середа). Навчання проходитиме з 10:00 до 16:30.

Участь у тренінгу – безкоштовна.

Тренер - Наталія Цезар - медичний психолог, сертифікований психотерапевт-психоаналітик і дитячо-юнацький психотерапевт, член УСП (Української Спілки Психотерапевтів).

Місце проведення тренінгу: Тренінг проходитиме в офісі МГО «Міжнародний центр розвитку і лідерства» за адресою: м. Київ, вул. Гусовського, 12/7 (10 хв. пішки від метро Печерська), вхід біля ресторану «Августін».

Реєстрація: Для участі у тренінгу необхідно до 10 березня 2014 року зареєструватись на веб-сайті або електронною поштою на email: [email protected].

При реєстрації необхідно вказати Ваше повне ім’я, місце роботи/посаду та контактний телефон.

Якщо у Вас виникнуть питання щодо організації тренінгу звертайтеся до тренінг-менеджера МЦРЛ за телефоном: 093 722 99 71 Дар’я Бондаренко або до офіс-менеджера МЦРЛ за телефоном: 063 446 40 19 Вікторія Кузнєцова

 

Контакти

  • 093 722 99 71
  • Дар’я Бондаренко
  •  http://www.ildc.org.ua/ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.