bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Електронний курс «Комунікаційні стратегії для розвитку сільських територій»
04.04.2014

Розпочинається реєстрація учасників  електронного курсу  «Комунікаційні стратегії для розвитку сільських територій»!

Електронний курс «Комунікаційні стратегії для розвитку сільських територій» передбачає дистанційне навчання, за результатами якого сільські громади отримають нагоду створити власний веб-сайт, який буде розміщено на порталі ВАССР на безоплатній основі, а також  консультативну, інформаційну допомогу, обмін досвідом та формування спільнот практик на платформі.

Метою проведення даного курсу є набуття керівниками органів місцевого самоврядування навичок використання комунікаційних стратегій для розвитку сільських територій.

На конкурсній основі буде сформовано 2 групи по 20 учасників-сільських громад, які зареєструються на веб-платформі http://vassr.org/ та заповнять реєстраційну форму у вкладці «навчання» .

У конкурсі можуть взяти участь керівники сільських територіальних громад, які мають  паспорт села, історичну довідку про село, фотоархів інвестиційно-привабливих об’єктів, що розташовані на їхній території.

Навчання на курсі не потребує спеціальної фахової підготовки учасників, які будуть залучені до формування власного веб-ресурсу. Достатньо мати е-mail та постійний доступ до мережі Інтернет, а також бажання навчатися та працювати над дистанційним курсом.

Запрошуємо до навчання керівників органів місцевого самоврядування, які зацікавлені у розвитку власних сільських громад, налагоджені партнерських стосунків з донорами та інвесторами.

Період реєстрації на курс – з 10 квітня по 5 травня 2014 року.

Початок навчання – 13 травня 2014 року.

Дистанційний курс триватиме три тижні.

Результати конкурсного відбору для участі у навчанні будуть оголошені 10 травня 2014 року на порталі.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.