bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчання для ініціативних мешканців Волині
10.04.2014

Ресурсний центр для ОСН у Волинській області організовує проведення навчального семінару для ініціативних мешканців Волині «Методи активізації громади та їх залучення до створення та організації роботи ОСН».

В межах навчального семінару висвітлюватимуться наступні питання: методи активізації громади; визначення пріоритетних проблем громади будинку, вулиці, мікрорайону, населеного пункту; створення групи зацікавлених осіб; поняття органів самоорганізації населення та переваги їх створення; можливості впливу органів самоорганізації населення на соціальний розвиток території, в межах якої вони функціонують.

Дата проведення: Ковель (28 квітня), м. Володимир-Волинський (30 квітня), м. Нововолинськ (30 квітня).

Запрошуємо усіх бажаючих стати учасником навчального семінару, що проводиться в рамках Правової школи для ініціативних груп по створенню ОСН.

Навчання проводитимуться експертами та консультантами Ресурсного центру для ОСН.

Для участі у навчальнні потрібно заповнити анкету (яка додається) та надіслати на електронну адресу: [email protected] до 18:00 24 квітня 2014 року. Про час і місце проведення навчання, а також програму навчальних семінарів кожному із заявлених учасників буде повідомлено після заповнення анкети.

За додатковою інформацією звертайтесь за телефонами: 0332-78-59-52, 095-64-54-655, Ірина Гайдучик.

Правова школа для ОСН проводиться в рамках проекту Асоціації підтримки та розвитку ОСББ та ОСН «Новий якісний рівень діяльності ОСН у містах Волинської області», що отримав підтримку програми «Громадянське суспільство та належне врядування» Міжнародного фонду «Відродження». Координатор діяльності Ресурсного центру для ОСН – Всеукраїнська громадська організація «Асоціація сприяння самоорганізації населення».

 

 

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.