bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Воркшоп «Активна громада як каталізатор розвитку регіону»
10.06.2014

17 червня в м. Полтава Інститут Республіка в рамках Всеукраїнської ініціативи «За мирний протест!» у співпраці з Пирятинською РГО «Жіночі ініціативи» та Центром розвитку дитини і сім’ї «РОДІС» проведе воркшоп «Активна громада як каталізатор розвитку регіону». Захід відбудеться за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні та Обласного молодіжного центру Полтавської обласної ради.

Протягом дня учасники  підвищать свої знання у сфері громадської активності – самоорганізації населення та лідерських навичок, участі громади у прийнятті місцевих рішень, свободи мирних зібрань. Тренерами виступлять Ірина Таран, Голова Пирятинської РГО «Жіночі ініціативи» та Володимир Дмитренко, завідувач сектору по роботі з молоддю Центру розвитку дитини і сім’ї «РОДІС». Протягом літа подібні тренінги пройдуть у 5 районних центрах Полтавської області.

З привітальним словом та коротким описом проекту виступлять Олександра Скиба, Інформаційний директор Інституту Республіка та Олена Літвішко, Голова Секретаріату Ініціативи «За мирний протест!».

Початок реєстрації: 10:30

Тривалість заходу: 11:00 – 18:00

Адреса:  м. Полтава, вул. Леніна, 9/17, Коперативний технікум

Для участі у заході необхідно надіслати реєстраційну анкету до 15 червня на адресу: [email protected]. Перевага надається учасникам до 35 років.

За додатковими питаннями звертайтесь за телефоном: 0960634213, Володимир

Акредитація преси: 098-048-89-47, Юлія

Контакти

  • 0960634213
  •  Володимир
  •  098-048-89-47
  •  Юлія

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.