bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Літня школа самоврядування запрошує громадських активістів
15.07.2014

Програма Літньої школи самоврядування (далі – ЛШС) розрахована на п’ять днів та включає спілкування до 30 учасників з числа мешканців південних та східних областей України. Склад учасників ЛШС – це громадські та громадянські активісти, люди, що зацікавлені у покращенні своїх знань та навиків з питань самоврядування, налагодженні ефективної співпраці в громаді.

Особливість школи – це прикладний та практичний характер завдань, інтерактивний формат спілкування між учасниками та тренерами (доповідачами). Тренери, доповідачі школи – це кращі фахівці-практики самоврядування та окремих його аспектів, люди, які володіють досвідом багаторічної ефективної діяльності у громадському секторі, органах державної влади та місцевого самоврядування, приватному бізнесі та є експертами високого рівня.   

Публічна людина сильна колом свого спілкування, тому школа створює унікальну можливість навчатися від кращих у своїй справі та спілкуватися з представниками свого середовища. Школа – це не одноразовий захід, а можливість долучитися до МЕРЕЖІ однодумців по всій країні та процесу професійного вдосконалення. За результатами роботи учасники отримають сертифікати про проходження навчання.

Умови участі. Участь в ЛШС є БЕЗКОШТОВНОЮ, включає трансфер учасників з міста Дніпропетровська до місця події (с. Хащове) та в зворотньому напрямку, проживання, харчування, конферец-послуги, роздаткові матеріали, оплату послуг тренерів. Учасники покривають власним коштом трансфер “Дніпропетровськ-зворотньо” та благодійний внесок в розмірі 250 гривень з особи на розрахунковий рахунок організатора події (зібрані кошти будуть використані на потреби українських військових формувань в зоні АТО та суміжні неурядові проекти Центру). Реквізити Центру будуть надіслані зареєстрованим учасникам школи до 21 липня цього року.

Програма Літньої школи самоврядування. З метою зробити навчання більш ефективним, кожен день школи буде присвячено конкретній тематиці:

1-й день: Публічна влада в Україні та місце в ній самоврядування. Адміністративно-територіальна реформа.

2-й день: Рішення. Прийняття рішень в публічній сфері.

3-й день: Проектний підхід, як основа в громадській діяльності.

4-й день: Соціальні проблеми: що це і як вони виникають. Малобюджетні інструменти їх вирішення. Громадська думка.

5-й день: Візит у Дніпропетровську міську раду. Зустріч з міським головою  ДМР.

Для зарахування учасником школи необхідно до 17:00 години 17 липня 2014 року зареєструватися за посиланням. Кількість учасників школи обмежена. Анкети, надіслані після встановленого терміну, до розгляду не прийматимуться. Особам, які не сплатили благодійний внесок, може бути відмовлено в участі. У разі виникнення запитань звертайтесь в оргкомітет школи за номером 0674548188 (з 10:00 до 19:00), Вікторія Франчук.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.